madzix
Fanka BB :)
Mój O. też był na "nie", ale udało się go szybko przekonać;-) Zresztą ja użyłam takich argumentów, że nie miał wyjścia i musiał się zgodzić![]()
Wolfia , przyznaj sie co tak skutecznie podziałało?
;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój O. też był na "nie", ale udało się go szybko przekonać;-) Zresztą ja użyłam takich argumentów, że nie miał wyjścia i musiał się zgodzić![]()
;-)

Wolfia , przyznaj sie co tak skutecznie podziałało?;-)
![]()

Wolfia , przyznaj sie co tak skutecznie podziałało?;-)
![]()
To że nie pracuje i siedzę w domu;-) Więc mogę to samo robić z dwójką
Bo później to nie wiem czy dałabym się przekonać (chciałam zacząć pracować i uczyć się). Serio u nas była debata sytuacyjno-finansowa i mój front wygrał
Poza tym to chciałam mieć dzieci o niedużej różnicy wieku, żeby mogły się dogadać;-) Wiecie my taką decyzję podejmowaliśmy prawie rok temu, gdzie ja jeszcze karmiłam piersią, Victor nie przesypiał całych nocy i było przy nim dużo więcej pracy i się zdecydowaliśmy, i co najważniejsze poradziliśmy sobie
Ułożyliśmy sobie plan działania na 9 miesięcy i nie było tak źle:-) Najtrudniejsza jest decyzja - później to już łatwo idzie;-) A i muszę powiedzieć, że teraz super dogaduje się z mężem. Dużo lepiej niż po narodzinach Vicka, gdzie sporo się kłóciliśmy, byliśmy oboje zmęczeni, mieszkaliśmy z mojego O. rodzicami
Faktycznie pierwszy rok po ślubie nie należy do udanych
Na szczęście teraz jest już tylko lepiej
Powodzenia i odwagi Dziewczyny:-)
Trzecie dziecko na trzecią rocznicę ślubu! :-)Termin mam na 22.10 a ślub braliśmy 21.10.

Ogromne gratulacje MarzuśW październiku będzie nas więcej!!!Trzecie dziecko na trzecią rocznicę ślubu! :-)Termin mam na 22.10 a ślub braliśmy 21.10.
Jestem pełna podziwu dla Ciebie:-)02. kwietnia Ania skończyła roczek.