reklama
agusia9915
Matka wariatka
Brawo dla Domisia
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gosiu, gratki dla Dominika 
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
No Hanutek ładną wagę ma

mysia23
mama dwójeczki
Gratuluje mamusiom narodzonych dzieciaczków no i tym lutówkom które czekają na swoje kolejne maleństwa!!!
Trochę staraliśmy się z męzem, doły mnie łapały przez kolejne niepowiedzenia, trudno mi było, z każdym razem gorzej..wogóle to jakaś presje czasu sobie narzuciłam, bo na koniec lipca 2011 mamy ślub mojego brata i nie chciałabym byc na finiszu ciąży...do tego wymarzyło nam sie wiosenno-letnie maleństwo i czekamy teraz chyba sie udało - test wyszedł pozytywny..wizyta dopiero 4 listopada...ale tak sie jakos boje....eah
Trochę staraliśmy się z męzem, doły mnie łapały przez kolejne niepowiedzenia, trudno mi było, z każdym razem gorzej..wogóle to jakaś presje czasu sobie narzuciłam, bo na koniec lipca 2011 mamy ślub mojego brata i nie chciałabym byc na finiszu ciąży...do tego wymarzyło nam sie wiosenno-letnie maleństwo i czekamy teraz chyba sie udało - test wyszedł pozytywny..wizyta dopiero 4 listopada...ale tak sie jakos boje....eah
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mysia, trzymam kciuki. Mysle ze noiedlugo bedziemy mogly oficjalnie Ci gratulowac.