Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bede mięć z powodu odklejonej -teraz juz przyklejonej siatkówki w oku (w 2006r miałam wypadek ) i moja okulista od razu z swojej inicjatywy wypisała mi skierowanie na ccJa na szczescie nie miałam cc
Filonka a Ty skad wiesz ze cc- chcesz czy wskazania medyczne ?

zawsze od wczesnej wiosny do poznego lata biegalam regularniee wieczorkami a teraz to nie wiem jak to bedzie .
ze niby taka strasznie gruba jestem teraz
a wcale tak nie uwazam to ze mam balonk z przodu to normalne(ogólnie tylko tu przytyłam) a wczoraj sie spytał czy ja ten brzuszek to po porodzie tak od razu zrzuce
ze hop i juzzzz nie ma go......wkurzyl mnie choc wiem ze troche zartowal ale cos w tych jego pytaniach bylo nie pokojacego..... dołaczam zdj by wyjasnic ze wcale tak nie jest przynajmniej ja tak uwazam 

ale nie musicie sie liczyc z moim zdaniem 

dziekuje ,to Weś to powiedz mojemu K , co tak brzydko mówiajjj a niech se mówi ....zreszto wazne że ja sie z nim dobrze czuje,,,, choc troche juz z nim nie wygodznie.... ale kwiecen niedlugo... i bede miec malenstwo juz tu na wierzchu:-)
![]()
Nienawidziłam jak wołali do mnie: grubasku, albo mówili, ale ty gruba! Myślałam, że rozniosę, pogryzę i w ogóle pobiję 

Jest mi niedobrze, wymiotowałam i głowa mnie boli. Poza tym nie wychodzi mi myślenie i brak mi jakichkolwiek sił na zajmowanie się Zuzią :-
Aż płakać mi się chce....
nie wiem co ci poradzic, poprostu moze nie probuj zadnych dziwnych diet, tylko moze poprostu skup sie na mniejszych porcjach posilkow , na warzywach, owocach, duzo plynów, i jakies delikatne cwiczenia a bedzie oknatalunia to zaprzestan z ta dieta jak tak zle ja znioslas.... ojj wspolczujenie wiem co ci poradzic, poprostu moze nie probuj zadnych dziwnych diet, tylko moze poprostu skup sie na mniejszych porcjach posilkow , na warzywach, owocach, duzo plynów, i jakies delikatne cwiczenia a bedzie ok
mam takie pytanie troche nie na temat ..... znajoma znajomej ma po swoim dziecku fotelik chicco 0-13kg nie wiem tylko jaki to model , chce mi go odsprzedac czy ono jest bezpieczne i wogole???? wkleiam zdj ktore mi wyslala..... jutro mam je obejzec osobiscie .. na co mam zwrocic uwage, o co zapytac???? pomozcie
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=204040&stc=1&d=1265658494