reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam Was JUŻ z malenstwem w domku. jejku jaki on slodki.:-)
przepraszam ze tak dopiero się odzywam, ale wróciłam ze szpitala 17 po południu,od razu musiałam zabrac sie za ogarnięcie z lekka domu i uporzadkowaniu wszystkiego.potem czas pochlonał mały i sen. wczoraj tylko zdazyłam przewitacsie z kwietniówkami i padł mi net ( jak mnie to wkurza ze co raz cos sie z nim dzieje)

dziś troszke miałam cięzką noc-bo mały se zrobił w dzień noc a w z nocy dzień. wiec troche czuje się zmęczona. teraz słodko śpi. a ja relaksuje się przed kompem.... choć z zaleceń położnych powinnam spać tez kiedy mały spi bo później może być :tak:różnie. tylko ja tak nie umiem w dzień:-p
pozdrowka dla Was i Waszych dzieciaczków

Gratulacje:))))

witam Was JUŻ z malenstwem w domku. jejku jaki on slodki.:-)
przepraszam ze tak dopiero się odzywam, ale wróciłam ze szpitala 17 po południu,od razu musiałam zabrac sie za ogarnięcie z lekka domu i uporzadkowaniu wszystkiego.potem czas pochlonał mały i sen. wczoraj tylko zdazyłam przewitacsie z kwietniówkami i padł mi net ( jak mnie to wkurza ze co raz cos sie z nim dzieje)

dziś troszke miałam cięzką noc-bo mały se zrobił w dzień noc a w z nocy dzień. wiec troche czuje się zmęczona. teraz słodko śpi. a ja relaksuje się przed kompem.... choć z zaleceń położnych powinnam spać tez kiedy mały spi bo później może być :tak:różnie. tylko ja tak nie umiem w dzień:-p
pozdrowka dla Was i Waszych dzieciaczków

Filonka, gratuluję :) maluszek prześliczny!! Dbaj o siebie mamusiu:)))

reklama
dzięki ;-) samopoczucie chyba nieźle.. jakoś łagodnie przez to wszystko przechodzę.. gin twierdzi, że po 1 maja mogę się spokojnie rozpakowywać ale zobaczymy jak to będzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry