Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo dziękujępółroczne dzieci są już w żłobkach. Musisz sprawdzic najpierw żłobek. Ewuśka29 prowadzi żłobek. Aniamacek też się martwiła, ale teraz jest zadowolona, bo wie, że jej Olcia jest pod dobrą opieką.
A ile miesiecznie taki żlobek kosztuje dla 6 miesiecznego dziecięcia?ile godzin max moze dziecko w nim przebywac?to placi sie za godziny czy za dni?bardzo dziękuję))))Na Marczukowskiej nie mamy już miejsc,jest jescze kilka na Prowiantowej i ciągle nie zamknełam grupy na dofinansowanie więc zapraszam
![]()
możesz na stronce sprawdzić żłobków. Jest gdzieś w necie ranking prywatnych żłobków i przedszkoli (nie pamiętam stronki, trafiłam na nią przypadkiem). i wiem, że były też żłobki z Białegostoku.
Ja przeżywam kryzys jakiś: wiecznie mi smutno i jakoś tak dziwnie... Mąż robi nadgodziny akurat wtedy, kiedy ja muszę pisać pracę mgr... Dopadł mnie kryzys twórczy i poprawianie pracy idzie mi jak krew z nosa...