Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy w Białymstoku jest jakiś basen na który można iść z 3 miesięcznym dzieckiem??

). Poza tym, kto by jechał z rodziną i specjalnie spowodował wypadek? Pan jest znany na każdym komisariacie i w każdej kancelarii adwokackeij.... Pieniacz jakich mało...
Chytrzeje z dnia na dzień, robi się nieustępliwa, ani chwili na miejscu spokojnie nie posiedzi, no chyba że broi... Np dzisiaj rano wylała wodę z kubka kapka i rozkruszyła swoje biszkopty robiąc z tego papkę... nie jadła tego, tylko zrobiła może z 6 takich placków... Ręce mi opadły - do pracy za 2 minuty trzeba wychodzić a tu cała podłoga w jej miksturach. Dobrze że zrobiła to na terakocie a nie na dywanie
szybko na rece poszlam do lazienki przemyłam buzie zimna woda... mysle pewnie sie przestraszyl ze blisko podleciala jak jadl czy cos.... no ale cisza jakby nigdy nic ... to on do zabawek a ja dalej szykowac sie ... za chwile cos mowie do Pawełka... ten patrzy na mnie ..... a ja myslalam ze umreee górna warga wielka ze szok !!!!! ;( szybko go na rece nie wiedzialam co robic :|:|;\ wylanczylam piekarnik i wiatrak za klucze i sruuuuuuuuuu do przychodni wlecialam jak szalona ;( oczy zapłakane.... pielegniarka pyta co jest a ja mowie ze pszczola go ugryzla to szybko do gabinetu ja w szoku sie rozryczałam lekarka zbadala itp ... :| mowi ze szybko trzeba podac zyrtec i wapno ... wiec dala mi recepte ja obok zaszlam mowie do kobiety ze ja bez kasy i czy mi da bo wylecialam tak z domu bo malego pszczola użądliła a ta ze ok.... dałam małemu leki ... i siedzielismy godzine w przychodni zeby byl pod obserwcaja ... miedzy pacjentami przychodzila lekarka sprawdzala no i puściła nas