reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam weekendówki, witam spacerującego Żużaczka. Rozpoczęłam wielka wojne zgagową- co na to paskudztwo poradzić? Czuje sie jak smok wawelski, pali w gardle, pali jak sie kłade, pali jak zjem owocki, a najgorzej po winogronach. Popijam mlekiem, ale po winogronach efekt jest zabójczy! Wczoraj miałam dzień nospowy, skurcze brały. Spacer tylko do końca działki i z powrotem. Czekam na sprawdzone sposoby na zgage- sprawdzone! Żadnych eksperymentów typu: popij winogrona mlekiem! ;D

reklama
Kalina ja miałam zgage gigant przez ostatnie 2 miesiące ciązy. Pomagała jedynie RENNI. Naprawdę szybko i skutecznie
Braciszkowie

zmianarozmiaruzmianarozmiaru05.jpg

eeeeee Żużaczku niet aka stara jestes - pociesze Cie ja mam siostry po 36 lat - i to moje rodzone i do tego sa blizniaczkami :) a wygladaja na 20kilka lat .... dobrze zakonserwowane (no ale one nie mamja mezow ani dzieci - wiec praktycznie zadnych zmartwien :) )

Czesc Dziewuszki. Dzisiaj byłam w tym ciuchlandzie o którym mówiłyscie i chyba nie mam za grosz szczescia bo jak tam zaszłam to naprawde prawie same szmaty wisiały:( Ale wypad na Jurowiecką miał i dobre strony bo zakupy warzywne zrobiłam do domku i jestem zadowolona bo nareszcie swierze warzywa kupiłam - u mnie na osiedlu w warzywniaku niezbyt dbają o klienta - no ale coz sie dziwic skoro tylko 2 na nasze osiedle sa. I to bardzo daleko od siebie. Konkurencji brak w tej dziedzinie :D Brzuch mi rosnie strasznie i mowiac szczerze czasami juz marze o tym zeby urodzic. Pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego popoludnia.

ja tez dzis bylam w tym ciucholandzie i kupilam bluzę dla Boguchy (nowa, jeszcze z metkami),4 nowe sliniaki dla Witka i troche ciuszków dla niego, takich wiekszych. Trzeba chodzic wczesnie, bo potem rzezywiscie tylko barachło zostaje.

Żużaczku wiesz co niedziwe Ci sie - ja tancuje z jedna EWa i czasem padam z nog ....

a o jakim ciucholandzie piszecie - podajcie adres to i ja sobie pojde obejrzec co maja ciekawego

..... bo musze kupic EWUNI cos na zime - a nowy spiworek kolo 100-200 zl

Tuska wczoraj widzialam tam sliczne kombinezony zimowe - na wieszakach co prawda ale kosztowaly po ok. 20 - 25zl. Ciucholand jest na fabrycznej, przy krzyzowce z Jurowiecka, na przeciwko Domu pogrzebowego. Jak stoisz plecami do Jurowieckiej to pierwszy budynek po lewej stronie, na parterze (drugie drzwi, tam gdzie w korytarzu sprzedaja wózki inwalidzkie).

reklama
Do góry