reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Acha, zdjęcie rewelacyjne ;D Tacy mali a już profesjonaliści, wiedzą jak w obiektyw popatrzeć, jaką minę zrobić, jak rękę podać ;D I jak widzicie wstawiłam suwaczek o który Minia sie tak dopominała ;D

reklama
Witam w ten piękny słoneczny dzionek wszystkie mamuśki i brzuchatki, te chore i te zdrowe, optymistki i realistki  ;D

Gosik nie przejmuj się tą infekcją jak to fajnie nazwałaś "dolnych partii". Ja w ciąży mialam regularnie i żyjemy obie :)
Na ból głowy polecam relaks w zaciemnionym pokoju przy dobrej spokojnej muzyce. Powinno pomóc. Ostatecznie możesz łyknąć paracetamol, nic wielkiego się nie stanie :)
Fajnie że już masz suwaczek, przynajmniej wiem na jakim jesteś etapie :):):)

Kalina i Żużaczek - Wasi panowie to przyszły prezydent i przyszły premier. Bardziej prezydencką minę ma Jonatan heheheheheheh.

Pozdrówka !!

słodziuchne te wasze chłopaczki ;D. aż chce się zrobić :"A puci, pusi bobaśku!"

Jutro idę do gina i zdecyduje czy zostaję w szpitalu, czy nie.
.png

Troszkę nadrobie zaległości...
Agak, ujęłaś mnie za serce...Doskonale rozumiem twoje dylematy i powiem ci, że nie zawsze będziesz musiała byc taka dzielna...zapominac o sobie, być wyczerpana i zagubiona. Mysle, że wszystkie albo prawie wszystkie to przechodziłysmy, kochana...teraz dzieci potrzebuja cie wlasnie w ten sposób, uczucia, cieplo, bezpośrednia pomoc typu karmienie, przytulanie itp. Później przyjdzie czas, gdy będa potrzebowac twojej rady, mądrości, życzliwości, przebaczenia...teraz dajesz, dajesz i dajesz, potrzebujesz wsparcia. Wspieram cie Agak, trzymaj się mała, ciesz się zdrowiem dzieci, młodością, mężem...Mam nadzieję że znajdziesz pracę..życzę ci gorąco.

Mania trzymaj sie, ródx zdrowo i wracaj. Poród zmienia kobiete, pojawi nam sie dojrzalsza i silniejsza mania...

Gosik, mnie też w ciąży bolała głowa. Bałam się brać przeciwbólowych środków to sie męczyłam. Piłam melisę...odstawiłam kawę herbatę wszystko, czekoladę...ale u mnie to bylo cisnienie, jak zaczęłam brac dopegyt od ciśnienia, przestało boleć.

Asiołku, duzo zdrówka dla ciebie i rodzinki. :-*

Minia76, dzieki za prezydenta. Oby nigdy! ;)

Żużaczku, dopiero doszłam dosiebie, jedząc duże ilości chrzanu i ogórki kiszone. MAłO NIE ZASŁODZIŁAŚ MNIE!

kalina ja od wczoraj wypijam hektolitry soku jabłkowego.... czuje się przeslodzona :laugh:. Chyba zrobie postanowienie Wielkopostne i nie tkne słodyczy przez 40dni :laugh:. Przydało by sie na moje boczki i na moje wątpia.

Może od niedzieli, co? W sobote będzie ciasto, nie wymigasz sie. :laugh:
A co to sa wątpia?
Kojarzy mi sie z wnetrznościami...

kalina dokładnie..... z Chmielewskiej to wzięłam, bo bardzo mi sie podoba to okreslenie ;D
Pamiętasz, ktos kiedys wkleił link do stronki gdzie były akcesoria łazienkowe - chyba dla Ciebie zdjęcie podstawki do czytania w wannie?? Szukam dla GAGI ładnej ydelniczki do nowoczesnej łazienki.

na TWOJE ciacha pozwole sobie na dyspensę ;)

Co powiesz na kruche babeczki z kremem serowym? Znasz go pewnie, gotuje sie smietane z żółtkami...potem przez sitko, dodaje sie puder...mniamusne.
Cos wymyslę. Tak w ogóle to szczególy ci wysle prywatnie, godzinke, adresik itp.
Mania miała być u lekarza...czy cos wiadomo? Czy zostałaś w szpitalu, maniu, a jesli nie, to napisz jak wizyta u gina. jak zostałas to nie napiszesz, hi, hi,
Ja nie mam czasu na forum za bardzo bo czytam...poza tym dzis głowa mnie bolała, Jonatan uparł się wstac o 3 w nocy...
No narazie spi, zobaczymy.

No i Majke też dopadło.... i bierze antybiotyk... na oskrzeliki padło :-( nigdy jeszcze nie byłą tak chora.... zupelnie sie gubie w takiej sytuacji. Ja moge być chora ale jak jej coś dolega to jestem wykolejona...

Zycze wszystkim Mamusiom tym z dzidziusiami i jeszcze czekajacym zdrówka duuuuuuuuuuuużo :-)

reklama
Asiołku na oskrzela sa rewelacyjne zastrzyki homeopatyczne. Nam przy Bogucsiu pozwoliły szpitala uniknac. Sa praktycznie bezbolesne bo robi sie je insulinówką. Sama miałam wiec z autopsji wiem.
Bradzo duzo zdrówka dla Was a Tobie kochana hartu ducha i siły, żeby to przetrwac. Modle sie za wami.

Kalina... toc ja na dziecie bezmelcznej... serowym babeczkom, choc serce krwawi musze powiedziec NIE :-[

Do góry