Dziewuszki ile czasu dziecko moze nie jesć - dużo pijąc. Iza już 3 dni prawie nic nie je dzięki Bogu w miarę pije. Dziąsła ma okropnie opuchnięte. Temperatura jak wstała 39 ale teraz szybciej reaguje na Ibumi juz po kilku minutach od podania spada do 37. Niepokoi mnie fakt ze gdzies po 1,5 godz od podania antybiotyku Iza cała się poci i ją trzesie chociaz nie ma temperatury. Nie są to drgawki tylko wygląda to tak jakby było jej zimno. No i oczywiście płacze ze boli ją buzia.
Tak się chciałam odchodzić teraz dziennie z nerwów tracę 1 kg za kilka dni będe laska:] tylko jakoś mnie to nie cieszy. Patryk za to spokojny jak nigdy dotąd. W nocy fakt budzi się co 1,5 godz na jedzonko ale od razu usypia po odłożeniu do łóżeczka. W dzień za to jakby dziecka nie było w domu. Je i się bawi. Kochany synek. Aha i mam prośbe jeśli któraś z Was zna jakieś danie przekąskę którą zje Iza z bardzo opuchniętymi dziąsłami to dajcie pomysł nie moze byc ani kwasna ani słodka i musi być bardzo miekka. Nawet kaszy nie chce jesc więc macie utrudnione zadanie. Pozdrawiam