reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Żużaczku zobacz na zdjęcie jaka ja pobudliwa jestem....dźwigiem mnie nie ruszysz...a byłam naj naj najkrętniejszym dzieciakiem w okolicy. Na każdym drzewie- ja! Pod każdym kamieniem- ja! Ale masz racje, trzeba ADHD sprawdzić, tu jest stronka , Agak poczytaj sobie- co prawda to dotyczy uczniów, ale pewne rzeczy zobaczysz...ale PRAWDZIWY, wazny test musi psycholog wykonac. Może poradnia w okolicy...

http://www.adhd.org.pl/portal2/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=1
http://www.spet.info.pl/index.php?action=info&subact=adhd&param=test

dodam, że choc Bogucha nie ma ADHD to uczestniczylismy w cyklu takich zajec terapeutycznych. Byly bardzo ciekawe, duzo nam dały a Bogucha uwielbial na nie chodzic. Polecam poradnie psychologiczną dla dzieci na ul. Mickiewicza

Atam ADHD zaraz. Wmawiacie chorobę zdrowemu :) Poślij ją do przedszkola to od razu ją dzieciaki "do pionu" ustawią :P
Żartuję :D Ale tak poważnie, to ona się pewnie zwyczajnie nudzi. Ile ma Twoja kobietka Agak?

Aha i jeszcze coś. Marcie wylazła lewa górna jedynka, a prawa będzie lada chwila. Śmiejemy się z mężem, że to już będzie zszywacz, a nie dziurkacz :D
Strasznie fajnie jej te zęby wyłażą, nawet nie wiem kiedy :) Przynajmnej się dzieciak nie męczy, a my z nią :) A zastanowiło mnie to, że tak łatwo gryzie flipsa więc sprawdziłam i znów się zdziwiłam tak jak przy pierwszych dwóch zębach :)

Hej, hej, już zdecydowanie ze mną lepiej :) Zapowiada się piękny dzień. No, no, Minia, szaleństwo zębowe!
Kalina, ile naleśników trzeba usmażyć, żeby nakarmić taką rodzinkę jak twoja? Bo ja jak usmażę 10 to mam juz dosyć :) Żużak, trzymaj się, będzie dobrze. Agak, a nie możesz wysłać Izuli do babci lub w inne odległe, bezpieczne miejsce? >:D :D

Gosik, najmniej 50.....nas jest na codzień szescioro.....
;)
Jonatan serwuje poranna herbatke i czeresnie...wszystko na czas!

img02886wg.jpg

Jak tam boleści zużaczku, mijają> mój mąz dla odmiany...sie przeziebił. W 30 stopniowym upale.....
Ma gorączke i uważa że umiera bo go boli gardło... ;)

50...o rany ;D Ja właśnie urządziłam wielkie pranie. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić twojego wielkiego prania :D I zaraz biorę się za ćwiczenie. Mam zamiar grać codziennie póki dam radę. Pozdrawiam czerwcowo. Ja też uwielbiam czerwiec. To chyba mój ulubiony miesiąc.

reklama
Dzisiaj w szkole rodzenia był wykład na temat refluksu i alergii. Pani dr zarzuciła nas taką ilością informacji, że w sumie nic nie wiem. A na moją prośbę, żeby podsumowała w prostych słowach kiedy można podejrzewać te choroby i trzeba udać sie do lekarza powiedziała, że każde dziecko jest inne ;D Całe szczęście, że mam Was :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry