reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nO Cóż,Bialostoczanki, jak zwykle zawodzicie na calej linii.
gdzie te baby, gdzie?
Smutno mi bez was...Żużaczku, zdaj relacje, napisz jak katar Maleństwa, jak temperatura? Agak napisz o postepach malucha w zywieniu domowym, moje dzisiaj jadlo nawet nawet,niestety obsypalo go jakimis krostkami w zgieciach nozek- efekt, jak mniemam, czegoś wrabanego przeze mnie.
Albo i nie...
Tak mi sie chlodnej nocki chce...ledwie dycham. Gosik, biedaczku, ty z twoim brzuszkiem musicie sie bardzo wymeczyc, co?
Moje dziecie- filozof oświadczylo, że jest szybkie jak rakieta i nawet wampira sie nie boi. Ja go- mamo- powiada- moge kijem po lebie walnąc!
Mąz sie moczy w wannie letniej wody po upiornej pracy na sloncu...dzieci średnie i starsze spią..pa pa

reklama
żużaczek jak nigdy podatny na negatywne stany emocjonalne przeczytał nie wpore głupie rzeczy i zdolował sie zupełnie. ja juz chyba tylko na odstrzał jestem.... nawet wybieranie fontanny nie pomaga.....katalizatora mi trzeba......

Resocjalizować Zużaczka! Sowo pisane i cxzytane ma moc, ale relacje międzyludzkie maja wieksza moc, a relacje ziemsko-niebiańskie jeszcze większa moc! vZużaczku, opowiedz sie po wlasciwej stronie mocy! ;D ;D ;D

Żużak do pionu! Tak pięknie jest na świecie. Kwitną jaśminy i róże. Niedługo pogonicie choróbska i znów odetchniesz z ulgą. Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze,będzie dobrze............... :)

...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,...będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze,będzie dobrze, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

będzie.... ale jest do bani :(

dzieki Wam kochane, ale czarne myśli mnie nie puszczaja dranie....
W dodatku nie mam się gdzie podziac. Mama z Bogucha jada do Suprasla... ja powinnam do Bielska ale....nie dam rady tam siedziec dłuzej niz dwa dni. Koanflikt interesów tzw. Inne skalowanie potrzeb, inna tabela priorytetów. Nie da rady wejsć na wspólny temat

Kalina, nie jest tak źle z tymi upałami, jakoś się trzymam. Byłam wczoraj na kolejnym wykładzie w szkole rodzenia, tym razem o karmieniu. Stwierdzam, że te wykłady mnie stresują. Pani zaczęła wykład stwierdzeniem, że problemy z karmieniem są ZAWSZE. Jak się tak nasłuchałam o tych problemach to mam wrażenie, że już mnie zablokowało na produkcję mleka ::)

Żużaczku nie czytaj niepotrzebnych rzeczy bo tylko się dołujesz:(. Łatwo powiedzie gorzej zrobi sama wyczytuje jakieś strony z chorobami jak tylko moje pisklaki chore a potem chodze i płaczę. Pamiętaj jedno - tylko indianie umierali na katar jak im europejczycy zafundowali to choróbsko. Jeśli mam by szczera może Witoń ma zapalenie jamy ustnej i stąd ta gorączka. Rzucam pomysły które mi do głowy przychodzą - Iza miała 40 stopni przy tej chorobie. Obejrzyj dokładnie buźkę. Do tego strasznie się śliniła. Może i katar od tego się ma zależy jak organizm reaguje na chorobe. Obejrzyj sluzówki i dziąsła oraz język. Pamiętaj że się modlimy  o zdrowie Witonka więc będzie dobrze.
U nas postępy zerowe. Dziwna sprawa się stała ale mam wrażenie ze w prawej piersi zanika mi mleko. Czy to wogóle możliwe zeby organizm sam z siebie zaprzestał wytwarzac mleczko? W te upały nic Mały jeś nie chce. No chyba że serek homogenizowany i jorurty owocowe. Wiem wiem ze na to za wczesnie ale wole dawac to niz zeby Mały głodował. Oprócz tego zjada mały słoiczek zupy raz dziennie około 200 ml kaszy na mleku z malinami no i cycoli. Ostatnia waga 8500 wiem ze to nieduzo ale na zagłodzonego nie wygląda. Zębów nadal brak a pobudki nocne przerastają moje siły.
Pozdrawiam

Żużak ja się modlę za Witonia i Ciebie co wieczór :)  Będzie dobrze i to niedługo NA PEWNO :)

A my mamy nadmuchany basenik na balkonie :) Woda już się grzeje na słoneczku. Będziemy się pluskać pluskać pluskać :)

Gosik jak ja ci współczuję :( Cholerka pamiętam jak to było latem w zeszłym roku, ja w upał leżałam i umierałam. A brzuszek miałam mniejszy niż Twój obecnie. A tak na marginesie, to już nie mogę się doczekać tej Twojej wrzeszczącej żaby wiesz :)

Apropos czytania bzdur wszelakich.... Ostatnio trafiłam na jakimś forum na wypowiedź matki alergika. Jej mały miał zapaść po Bebilonie Pepti, szok! Trochę się przestraszyłam, a potem pomyslałam, że chyba jakaś głupia jestem, że biorę do głowy coś co mnie wcale tak naprawdę nie dotyczy. Wniosek jest jeden. To co się czyta i słyszy trzeba spokojnie podzielić przez 10 :D

reklama
My jemy bebilon pepti i jest ok.
:D
Nie każdy ostro reaguje, prawda? jedni umieraja od zapachu orzeszkw ziemnych, inni cae torby wtrążalaja.
Zużak, zapraszam do mnie. Cos tam napomykalas, co? Podkuruj troszke malucha i wio, na wieś.
U mnie epopeja kanalizacyjna trwa i rozwija sie.
Wesza w fazę zacieśniania stosunków towarzyskich. Panowie dokopali sie naszej bray i radosnie odkryli taras w cieniu, pergolę i oczko. Dzisiaj juz trzeci raz odpoczywaja pod moja pergolą, pija kawę w moich kubkach ( kawa ich) i gadaja, zamiast kopać. Pozciągaly lobuzy buty i okurzaja mi dzikie wino. Moja tesciowa i mama dobrodusznie stwierdziy, że żal ludzi w taki upal do roboty wyganiac, nawet zywina się chowa w cien...Ja..hm hm...nie moge wyjśc na taras, bo pod tarasem opalona brygada relaksuje się, delikatnie mówiąc, językiem nie dla uszu damy. Podobno maja dzis skończyć. Blagam, blagam! Niech skoncza....jak mi zaczna nogi w oczku moczyc, nie wydzierżę. Żywina do roboty! Chlopy na koparki i kopac!
>:D >:D >:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry