reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gosik na Twoim miejscu od razu bym wybierała się na Warszawską :)
Słyszałam, że Przepieść często nawet nie pojawia się na sali porodowej przy porodach naturalnych, więc niech sobie idzie na ten urlop :)

reklama
Siostra przyjechała...ta chuda....ło matko...trzymajcie kciuki, zagada mnie na smierć. pediciur, maniciur, dieta cambridge, kosmetyczka, spa, ło matko, ale mi nagada... ::) ::)
zdam relacje wieczorem, czym mnie zbombardowała...ona chce dobrze, ale po jej wizycie musze dobrze pojeśc szarlotki, żeby odzyskać równowage emocjonalna....i to zobaczyła mnie w stroju kapielowym, bo kosiłam trawnik...lo matko...nie daruje mi tego stroju w rozmiarze XL....ona ma 36 rozmiar...i jest o 3 lata starsza....

..uciekam, bo nie wie, że pisze...obrywaja wisnie...no dobra, ide. Raz kozie smierć. Powiem że puszyste jest fajne. Może uwierzy???

Grube jest piękne! Dzisiaj mąż powiedział do mnie: Mój grubasku :) A do kogoś kto nosi 36 na pewno nikt tak nigdy nie powiedział ;D A to takie miłe :D
Grom z Przepieściem, będzie to dobrze, nie będzie to płakać nie będę. Na pewno nie będę dawać żadnej łapówy, zresztą nie wiem jakie on ma zwyczaje. Grunt żeby Wojtek był ;D
Upał dziś niemiłosierny. Dobrze, że u mnie w domu da się wytrzymać, cień i w miarę chłodek.

kalina a powiedz Twojej siostrze, że Tobie tez mozna zazdrościc. Otóz gratuluje cudnej opalenizny w takim odcieniu jaki kocham. Z zazdrosci ( ;D ;D ;D ) najpierw pozieleniałam a potem szybko posmarowałam sie opalaczem... siedze i smierdzę... oraz brązowieję (przy ekspansywnej woni broązowienie traktuje jako efekt uboczny zabiegu)

Żużaczku, dzis sie jeszcze doprawilam- w opalaczu kosilam 2 godziny trawnik. ;D
Co do kochanej mojej siostruni, dzis przejechala sie po mnie ze wzgledu na lekarzy.
- Jonatan jest xle leczony.
- Jonatan ma katar, ona z katarem to juz u specjalisty byla, co za matka, lekceważe takie cos
- Jonatanowi charczy w piersi ( nie charczy)
- Powinnam zabrac papiery na lekarza rodzinnego i przeniesć sie do Bialegostoku
- Powinnam zrobic awanture i podac do sądu lekarza
= Powinnam pójśc do przychodnni i zażądac przyjecia od razu, a nie dzwonic i umawiac sie
- Powinnam dawac claritine i zyrtex
- Nie powinnam.....nie powinnam...ehh...

Jest kochana ale zwariowana. Jest jedyna osoba, jaka znam, która potrafi zablokowac kolejke do kasy w auchan, bo panienka w kasie nie byla mila, więc żąda kierownika skjlepu i ksiązki zażaleń. ;D
Jak ludzie ja poganiaja, to pokłóci się z wszystkimi z tyłu.
Ale to ona robilaza moja mame na wsZystkich egzaminach, ona wizytowala mnie w szpitalu, wozila na badania, krzyczala i musztrowala....Syndrom starszej siostry. Nadal nie może odpuścic i prbuje ustawic mi zycie...Chciala, żebym robiła kariere akademicka, doktorat, nie może odpuścić, że zrezygnowałam z tego dla domu i ogrodu....ale to ja susze lawende w ksiązeczkach dla dzieci i pije herbasię z lipa....a ona ma wrzody i stres. Ja będe kiedys wesołą, siwą babcia w szortach na pulchnych nozkach, a ona...eh...nie wiem....w takim tempie ( trzy etaty) czy doczeka babcinego wieku.. ;D

Co u was? Gosik, ja bym w zyciu nie chciala porodu rodzinnego,. Jak przy rodzeniu dawida wszystko mi z jelit wyszlo na stol....i mimo moich wrzasków skończylo się cesarka...te moje szlochy, to ja dziekuje że męża nie bylo. Wstyd mi by bylo do dzis.... ;D ;D ;D ;D

a wiec tak ::)
dzien zakręcony jak...
rano zaprowadziłam Adriana do Dżelki,bo Adi ma urlop od żłobka ::) potem sru do pracy-na rynek,dziś pierwszy dzień miała przyjść nowa pracownica-i przyszła :) okazało sięże jej babcia mieszka 3 domy od mojej ;D więc osoba nice będzie kantować,poza tym bardzo mi się podoba jej zaangażowanie,oby (tfu,tfu) tylko szybko załapała o co biega w tych moich stanikach :)
potem o 14 miałam jazde,bo
robie prawko i zrobić go nie moge :-[ taka ze mnie sierota >:(
2 godziny w tym upale jeździłam i klęłam się za swoją głupotę co do takiego czasu na kiszenie się za kierownicą ::)
po południu zabrałam Adriana od Dżelki i do 20 siedzieliśmy na placu zabaw przed blokiem,bo moje dziecko nie lubi siedzieć w domu ::)

teraz też nie śpi,ogląda drugi raz kubusia ::)chyba znowu czeka na mnie ::) bo od kiedy Wojtek wyjechał,nie chce spać sam 8)

żużaczek pisze:
kalina a powiedz Twojej siostrze, że Tobie tez mozna zazdrościc. Otóz gratuluje cudnej opalenizny w takim odcieniu jaki kocham. Z zazdrosci (  ;D ;D ;D ) najpierw pozieleniałam a potem szybko posmarowałam sie opalaczem... siedze i smierdzę... oraz brązowieję (przy ekspansywnej woni broązowienie traktuje jako efekt uboczny zabiegu)
ha ha ha,zabiłaś mnie tym śmierdzeniem
k025.gif
k025.gif
k025.gif
k025.gif

reklama
Kalina pisze:
Żużaczku, dzis sie jeszcze doprawilam- w opalaczu kosilam 2 godziny trawnik. ;D
Co do kochanej mojej siostruni, dzis przejechala sie po mnie ze wzgledu na lekarzy.
- Powinnam dawac claritine i zyrtex

Ja będe kiedys wesołą, siwą babcia w szortach na pulchnych nozkach, a ona...eh...nie wiem....w takim tempie ( trzy etaty) czy doczeka babcinego wieku.. ;D

Co u was? Gosik, ja bym w zyciu nie chciala porodu rodzinnego,. Jak przy rodzeniu dawida wszystko mi z jelit wyszlo na stol....i mimo moich wrzasków skończylo się cesarka...te moje szlochy, to ja dziekuje że męża nie bylo. Wstyd mi by bylo do dzis.... ;D ;D ;D ;D
o rany ::)2 godziny koszenia?musisz mieć duże podwórko ;) i tu ci powiem Że twoja siostra aż taka mądra to nie jest ::) skoro takie małe dziecko by leczyła  claritiną ::) dzieciom poniżej 6 roku nie wolno jej podawać ::)

hi hi hi próbuje sobie wyobrazić ciebie jako babcie w szortach ;D itojeszcze pulchną :laugh:

a poród rodzinny?najlepsza rzecz jaka mogła mi się przydażyć ;) Wojtek bardzo mi pomógł, jak miałam skurcze parte,i siedzialam pod prysznicem to polewal mnie ciepla woda bo ja z bolu nie wiedzialam jak sie nazywam(zasluga oksytocyny) ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry