Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ha ha ha,zabiłaś mnie tym śmierdzeniemżużaczek pisze:kalina a powiedz Twojej siostrze, że Tobie tez mozna zazdrościc. Otóz gratuluje cudnej opalenizny w takim odcieniu jaki kocham. Z zazdrosci ( ;D ;D ;D ) najpierw pozieleniałam a potem szybko posmarowałam sie opalaczem... siedze i smierdzę... oraz brązowieję (przy ekspansywnej woni broązowienie traktuje jako efekt uboczny zabiegu)
o rany :Kalina pisze:Żużaczku, dzis sie jeszcze doprawilam- w opalaczu kosilam 2 godziny trawnik. ;D
Co do kochanej mojej siostruni, dzis przejechala sie po mnie ze wzgledu na lekarzy.
- Powinnam dawac claritine i zyrtex
Ja będe kiedys wesołą, siwą babcia w szortach na pulchnych nozkach, a ona...eh...nie wiem....w takim tempie ( trzy etaty) czy doczeka babcinego wieku.. ;D
Co u was? Gosik, ja bym w zyciu nie chciala porodu rodzinnego,. Jak przy rodzeniu dawida wszystko mi z jelit wyszlo na stol....i mimo moich wrzasków skończylo się cesarka...te moje szlochy, to ja dziekuje że męża nie bylo. Wstyd mi by bylo do dzis.... ;D ;D ;D ;D