reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Magdalenka buhahaha....kocham Was

własnie zabieram sie do myslenia nad puszka po mleku Witkowym. Bede ja czarowac w puszke na grzybki suszone....:-D. Nebawem mózg mi exploduje z nadmioaru pomysłów.

Wysłałam dwa teksty - o sypialniach i kosmetykach domowych. Kurcze. kiedy one wyjdą?? mam juz prawie gotowy o pielegnacji zimowej tyt. "Wełniany pokrowiec na nos"

reklama
A teraz już poważnie :-)

beztytuu2gx6.jpg

beztytuu3mj8.jpg

beztytuu4lm5.jpg

A ja sobie piję drugą kawkę podziwiam dzieła Żużaczka i podczytuję opinie na temat szczepienie odra+świnka+różyczka .... Po co ja wogóle zaczynałam :szok: za chwilę oszaleję WIEM ŻE NIC NIE WIEM :-(

Minia podzielam twój obłęd jak zaczynam na własną rękę dochodzić jak należy leczyć moje dziecko:eek: :confused2: :shocked2: :crazy: :growl: Ale najgorzej mi jak nie mam zaufania do lekarza, który coś kaze aplikować, albo ingeruje w jego organizm. To wtedy mi potrzebny psychiatra natychmiast:zawstydzona/y:

Heheheheh Magdalenka nasza lekarka na szczęście jest tolerancyjna :-) Nie zmusza i nie przekonuje do niczego. A ja chyba bym wolała zeby ktoś mi coś konkretnie powiedział, cięzko mi samej podjąć taką decyzję. Ale cośczuję, że jutro szczepienie się nie odbędzie .....

minia ja nie szczepiłam. Mojej kuzynki ciotka jest neurologiem, jak mi opowiedziała o powikłaniach to włos powstał i tak został....:szok:

reklama
Do góry