reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Przyznam Ci rację Kalinko, pomysł z tymi budowlami był rewelacyjny. My zbudowaliśmy Katedrę Notre Dame, wyróżniono 3 prace: Bramę Brandenburską, Katedrę Notre Dame, ale ładniejszą :-( i jakiś budynek z Wiednia (nie bardzo się orientuję). Poza tym były: Koloseum, Partenon, Big Ben, Łuk Triumfalny, Krzywa Wieża w Pizie:-) . Prace były wykonywane właśnie metodą klejenia i obklejania, omalowywania kartonów. Niezła zabawa, ale dla tych którzy chcą się bawić a nie cieszyć się, że lekcji nie ma:no: .
Gosik dostałam Twoja wiadomość, ale nie odpisywałam, bo miałam problemy z pisaniem postów i bałam się, że jak to wirus to nie chciałam Cię zawisrusować. A jak narazie widzę, że jesteście zdrowe, więc nie wywołujmy wilka z lasu. Dzwoniłam do Asi, zaprosili nas na następny tydzień:-) .

reklama
Oho, Maniuś resztę mamusiek wywiało, nie wnikam gdzie :-p
Wiesz... ja przed każdym USG dygałam choć podstaw do tego nie miałam najmniejszych, to chyba naturalne. Z Twoim małym mieszkańcem/mieszkanką brzuszka też jest wszystko OK, a strach to nieodłączny towarzysz ciąży. Zresztą sama wiesz najlepiej :-)
Dziś Joasiah ma wizytę u lekarza .... Nie wiem jak reszta, ale ja mocno ściskam kciukasy. Mam nadzieję, że nam napisze co i jak, i nie będziemy musiały się dopytywać, ani latać po innych wątkach (po których ostatnio namiętnie buszuje :-) ), żeby czegoś się dowiedzieć :-)

Dziewuszki szukam na gwałt niani dla Patryka myślałam że to prosta sprawa a tu coraz mniej czasu a kandydatki nie pchają sie wcale. Dzisiaj w sumie 1 była ale jak jej powiedziałam że za 5 dni w tygodniu 3X 4 godziny i 2 X 8-9 chcę dać jej 400 zł to uciekła. Nawet do negocjacji nie podeszła. I to powiedziałam że to na początek i że późnie jej podwyższe jak zobaczę że jest ok. Boże ludzie pracują za 600 zł na etat. Patryk śpi w ciągu dnia 2,5 godziny w czasie których mogłaby sobie robić co zechce. Albo ja nic już nie rozumiem.

Nic nie poradze, Agak, nie znam, u mnie na szczęście wszystkie dzieci babcie pilnują.
Za darmo! No, jesli nie liczyć drobnych codziennych uszczypliwości, ingerencji w zycie prywatne i tego, że ciągle sie czuje przy nich jak dziewczynka, bo one wiedza lepiej! :-)
A ja sie nie bałam usg. Nie wiem czemu. Pozytywna ze mnie dziewczyna....

Oho, kto tu ciężarną chce kopać?:-) Joaś, napisz coś. Rozumiem , że wszystko ok?:happy:
Agak, ja bym też za tyle nie pracowała, to ok 3zł za godzinę wychodzi:baffled: To że ktoś pracuje na etacie za 600 zł wcale mnie nie przekonuje. Ciebie tak? ;-) Wśród opiekunek raczej bezrobocia nie ma. Zachód czeka na nie z otwartymi rękami:tak: za 10 razy większe pieniądze.
Nie wiem jakie są stawki za opieke nad dzieckiem, ale za sprzątanie 4-5 zł za godzinę. Moim zdaniem opieka nad dzieckiem to ciężka i odpowiedzialna praca...

hejo
sorki nie napisałam nic wczoraj bo ledwo zyłam
wszystko jest w porządku dzidzia zdrowa i rośnie dobrze doktorek był zadowolony
badania tez w normie tylko mowil ze za duzo erytrocytow ale mam powtorzyc badanie i juz
to tyle no

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry