reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
gosik tyle to dzieci moga mieć nawet przy jedzeniu. Temp u maluszka liczy się praktycznie od 38 stopni, ale jesli do tego dochodza inne objawy to trzeba zawsze sprawdzić.

reklama
a to ptice
DSC04658.JPG

No jak się mierzy dzieciom temp. w odbycie to odejmuje się 4-5 kresek (czyli dziesiątych części stopnia Celsjusza).Nie wiesz?:eek: :laugh2:
Wpadłam na to Żużaczku, że od zęba.

Czy u was tez tak zimno? Brrr...
Wzielam gorąca kąpiel i pogrzalam sie przy kominku., teraz herbatę z boleslawickiego dzbanka nalaĸam, zagryzłam kanapeczka i jest ok.
A maluch nakarmiony- odkryl smak ryżowej zapiekanki z jablkami i cynamonem, jest zachwycony, juz 3 raz je dzisiaj spora porcję!
Jutro piątek...wspaniale.
Gosik, ja mam jutro szczepienie i tez sie boje temperaturki....ale zawsze dobrze znosil, wiec teraz pewnie też.

Brawo maluchy! A my mamy 4 nowe ząbki i to trzonowe, poza tym Mikołaj stawia swoje pierwsze kroczki, na razie powoli i ostrożnie, ale potrafi przejść sam nawet z 5 kroków. jestem dumna ze swego roczniaka:-) :-) :-) .
Jutro mam lekcje pokazową w gimnazjum, w którym ubiegam się o pracę. trochę mam sraja, ale co tam idę na żywioł. Co będzie, to będzie:baffled: . Najwyżej mnie nie przyjmą:-( . Po tej lekcji lecę do swego gimnazjum na zajęcia, potem na gwałtu rety na autobus do Bielska, bo M. zabiera Mikołaja i jada raniutko, bo M. musi jeszcze skoczyć do szkoły ikonograficznej, potem na 17 mamy ślub pod Bielskiem. :szok: Uff, mam nadzieję,że się wyrobię:baffled:
Miłego weekendu pod hasłem: "CIEPłE SKARPETY Włóż!!!":tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry