Wielkie dzięki za wsparcie! MOje kochane dału mi dzisiaj pospać dwie godziny a mamusia zrobiła obiadek. Tylko mi w ciąży chodzić, co?
No cóz tylko dzieciom jeszcze nie powiedziałam :-( chcę, żeby sie bardziej ustabilizowało, bo tak to jeszcze sporo obaw i niepewności. Ale już widzę jak sie ucieszą i będą spiskować przeciwko mamie, co będę robić z dzidzią jak już będzie.
Żużaczku tyle nowości, że kurcze jak byś jeszcze męża i dzieci zmieniła, to chyba Twoja osobowość uległaby rozchwianiu

A co rwania włosów to ... niezaczęłam budowy a juz wiele moge na ten temat powiedzieć

MAnia ale Ty jestes operatywna kobieta:-) Na wizytę isć, a gin niech myśli i mówi co chce! Ja tak nie potrafie nadać imienia zanim zobaczę twarz;-) MOje musiały poczekac conajmniej tydzień, aż sierodzina zebrała w komplecie i wybrała. Ale jedno jest pewne musi być na
M.
Minia nie wszystkim wychodzą takie ładne i fajne dzieciaki jak nam

U nas np. w wersji oficjalnej podajemy współudział listonosza;-) - oboje do czwartego roku zycia bląd, że hoho, a my oboje z mężem ciemni, że hoho.

Co do tego to nie znamy dznia ani godziny. Ja juz siebie spisałam na straty. A tu prosze bardzo jak mi sie probiło, jeszcze mogę ;-)
Amelka witaj - ale mam zapóźnienie, przez te swoje nagłe przypadłości:-) To że teraz było róznie zgodnie z moja teorię dowodzi, że juz dalej musi byc z górki bez potknięć:-) Proszę poklepać ode mnie brzuch
Joasiu ty już za półmetkiem! Proszę tez poklepac brzuch od ciotki Magdy