reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Żużaczku, ja na Twoim miejscu też bym nie zmieniała:-D, ani męża ani dzieci. Bo takiego męża ze świecą szukać,a dzieci są niezastąpione!
Joasiu, super że będzie babeczka, dziś szukałam kurtki Mikołajowi i pani w sklepie powiedziła, że tylu chłopców się urodziło, że chłopięce rzeczy bardzo szybko są wykupywane. Chyba powinnaś się cieszyć. Poza tym znaleźć coś ładnego dla chłopca, to też nie lada gratka, a jak już coś , to cena niebotyczna. Pozostaje allegro i ciuchlandy:sorry:. Choc może za bardzo narzekam, bo udało mi się kupić kurtkę Mikołajowi za 48zł, NOWĄ!
Muszę przyjechać jeszcze raz w następnym tygodniu, bo wyniki będą dopiero w poniedziałek. Ale na wizytę pójdę i tak dziś:-p. Najwyżej m,nie pogoni!:confused2:

Maniuś na kiedy Ty masz termin? Nie widzę niestety Twoich suwaczków :eek:
Kalinkowych zresztą też, ale ona rodzić w najbliższym czasie nie będzie :-p

Amelka porzeczki ślicznie pachną... mniam mniam. Już sie gotuja pełna parą. Śliczne i pyszne! A muszę dziewuchom napisac, że masz prześliczny brzuszek i sympatycznego mężowego.:tak::tak:
No, spadam do smorodinek

Wielkie dzięki za wsparcie! MOje kochane dału mi dzisiaj pospać dwie godziny a mamusia zrobiła obiadek. Tylko mi w ciąży chodzić, co?
No cóz tylko dzieciom jeszcze nie powiedziałam :-( chcę, żeby sie bardziej ustabilizowało, bo tak to jeszcze sporo obaw i niepewności. Ale już widzę jak sie ucieszą i będą spiskować przeciwko mamie, co będę robić z dzidzią jak już będzie. :tak:
Żużaczku tyle nowości, że kurcze jak byś jeszcze męża i dzieci zmieniła, to chyba Twoja osobowość uległaby rozchwianiu:laugh2::laugh2:A co rwania włosów to ... niezaczęłam budowy a juz wiele moge na ten temat powiedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MAnia ale Ty jestes operatywna kobieta:-) Na wizytę isć, a gin niech myśli i mówi co chce! Ja tak nie potrafie nadać imienia zanim zobaczę twarz;-) MOje musiały poczekac conajmniej tydzień, aż sierodzina zebrała w komplecie i wybrała. Ale jedno jest pewne musi być na M.
Minia nie wszystkim wychodzą takie ładne i fajne dzieciaki jak nam:blink: U nas np. w wersji oficjalnej podajemy współudział listonosza;-) - oboje do czwartego roku zycia bląd, że hoho, a my oboje z mężem ciemni, że hoho. :-D Co do tego to nie znamy dznia ani godziny. Ja juz siebie spisałam na straty. A tu prosze bardzo jak mi sie probiło, jeszcze mogę ;-)
Amelka witaj - ale mam zapóźnienie, przez te swoje nagłe przypadłości:-) To że teraz było róznie zgodnie z moja teorię dowodzi, że juz dalej musi byc z górki bez potknięć:-) Proszę poklepać ode mnie brzuch:tak:
Joasiu ty już za półmetkiem! Proszę tez poklepac brzuch od ciotki Magdy:tak:

Własnie skończyłam pakowac do sloików porzeczki czarne. teraz przebieram jagody i do garów z nimi... HU Ha!!

Ale Ty jesteś operatywna Żużaczku:-) Ja własnie dopiero .... wstałam. Ale ze względu na mój stan nie obwiniam się, tym bardziej, że moja kochana córunia dała mi spokojnie pospać i zajmowała siesoba sama, łacznie ze śniadaniam:szok:

MIłego dnia dziewczyny!

A co z naszą Kaliną?

No właśnie, gdzie nam się Kalinka podziała?
Zasypały ją wiśnie i inne owoce do przetworzenia, czy przy ich zrywaniu Pani Ewa spadła z drzewa? :-D:-D:-D

Pani Ewa maluje obraz. :-)
dawno mi sie chcialo, ale teraz juz przyparło.
Poza tym przetworki, ogórki, wisienki, przeczytalam 80 dni dokoła świata, poza tym lato....spacery....
Nie martwić sie o mnie, zaraz ciasto piekę.
Siostra mlodsza przyjdzie z mężuniem....
na ciasto jak poezja....
i kaffkę.
Sobota to takze koszenie trawnika po obiedzie, u mnie to bite 2 godz zajmuje.
No i tak.
Potem kapanie dzieciakow, sprzatanko...
Papapaapa

reklama
No to nam Kalinkę wciągnęło na amen :-) Reszte zresztą też coś wcięło buuuuuuuuu
Kalina pochwalisz się dziełem?

Do góry