reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mania no widzisz ,ja jestem bardzo naiwna i nigdy się nie mogę nadziwić dlaczego ludzie w taki nieludzki sposób postępują.Pozdrawiam miłej podróży:-)

reklama
Ja też wierzę w to, że do człowieka wraca i zło i dobre uczynki. Naiwne to może, ale dobrze mi z tym :-)
Żużak jak Bogucha czuje się w nowej szkole?

Witajcie Kochane!
Ja tak skrótowo, bo starzny zamęt mam w zyciu:shocked2: Nadal mieszkam u mamy i nie mialam tu jeszcze komputrera, bo był przez kilka dni w fazie transportowania, więc miałam odcięty dostęp do wszystkiego.
MAteusz szczęśliwy w szkole, bo pani fajna, starzy koledzy z przedszkola sa w jednej klasie i jeszcze zbytnio ich nie gnębią. Gosia od wczoraj jest uznana za alergika:shocked2::wściekła/y: te wszystkie choróbska to przez alergię!! NA razie mamy ograniczenia w diecie, zyrtek i zapisane jesteśmy na testy skórne na koniec stycznia.
Malowanie idzie pełną parą - kolory dobrane, fachowcy (prawdziwi:tak:) już zainstalowani i prężnie działają.
Ja we wtorek spóchłam od dziąsła zaropiałego tak jak by mi mój własny małżonek dołożył. Zestreasowałam sie koszmarnie, bo bez zdecydowanej interwencji nie miałam szans przeżycia:dry: Jest juzlepiej, ale dentysta nadala ma niewielkie pole do popisu, bo ... ja nie mogę otworzyć wystarczająco szeroko ust. Udrzywiam sie przez słomkę, bo nawet łyżka sie nie mieści:laugh2:
Z dzidzia mama nadzieję, że nadal jest OK.
POzdrawiam serdecznie i postaram siejużozywac regularnie

Magdalenka

znów coś zmalowałam :tak::tak:

DSC05443.JPG

DSC05442.JPG

Zabieganie i jesiennie witam
Ziiimno.
Rowerem jechalam i uszy mi zmarzły.
Dzisiaj męża urodziny, wiec nie ma mnie wieczorem...niedlugo wroci...karpatke domową upieklam.:-)
Do jutra!

reklama
shoomna wspaniały pomysł!! Tylko nie numer domu a wizytówke zrobię.. na drzwi. Z jarzębiną:tak::tak:

No Kocham takie pomysły!!!!!!

Do góry