reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

hwj hej, wracam po pracowitym weekendzie, robilam za panią do plastyki na wyjeździe.Że nie wspomne o niańczeniu Jonatana, w ktorym mi co prawda pomagaly dwie dlugonogie wielbicielki starszego syna. :-)
Pogoda jesienna, piekna, dzisiaj jeszcze zaliczylismy urodziny u znajomych w Tołczach ( kto wie, gdzie Tołcze, co?).
No i jestem.
Sprawdzialm starszemu lekcje,nakarmilam malucha, teraz przeglądam skrzynki mailowe.
Pozdrowionka wszystkim!

reklama
A ja mam niańkę, nie mam dalej telefonu i nie mam czasu... ale mam cóś takiego:
DSC05573.JPG

Jak zawsze zjawiskowe, delikatne i urocze, Żużaczku. Sama bym takie chciala miec...ale do takich potrzebny pokoik w tiulu, bawelnie, rozbielony i czysciutki. U mnie bajzel notoryczny u chlopakow....No trudno. Kiedys pisalam, że ozdoba mojego dziecinnego pokoju są wędki, robaki, kamienie, dyplomy dla najlepszego łucznika i skoczka, i tak dalej. Stare buty, brudne skarpetki. Zero tiulu.
U nas leje. Syn dostal 4 z klasowki z ulamków, hura, nauczyłam go!
Dzisiaj lepiłam z klasa z plasteliny jesienny las, relief na czarnym brystolu. Zjawiskowe nam wyszlo, jestem pelna podziwu.
Dostalam katalog Schaffera swiąteczny, czyli inni tez o świętach myślą.
A ja ciesze się jesienią. Jakie dynie są na ogrodzie! A jakie kartofliska! I liście w kopach. W kopcach. Kopicach.
Ide metkowac prace dzieciakow na konkurs pentela, trzeba je po angielsku opisac, mam prawie 30 do opisania...i tytuly dac po angielsku...co powiecie na october splendor, hę?

A ja mam nianię. od dzisiaj. To ciocia mojej przyjaciółki.
Juz taka jestem zakręcona, że nie wiem...moze już pisałam o niej? Emerytowana nauczycielka 1-3. Witek zaczał przy niej na kibelek sikać....SZOOOOOK
jestem zła matka najwidoczniej.....:tak::-D
Wczoraj zapisałam moje potomstwo do nowej przychodni. a sobie zrobiłam wymaz z gardzieli bo podejżewają candidia albicantis (slicznie sie nazywa, prawda?).
Jedno na plus - nie musze latac prywatnie robić wyniki. W Białym musiałam, bo doproszenie sie o skierowanie graniczyło z cudem. Tutaj mam wszystko do reki i bez łachy. FAJNIE FAJNIE...JUPIII!!

OOO wybacz żużaczku jasne to podkładki pod kubki...Choć żal mi by było używac ich do tak mokrych celów.;-)

DZiewczyny prosze o pomoc bo jestem zielona w temacie zupelnie:( od wrzesnia 2008 chcemy poslac naszego szkraba do przedszkola, bedzie mial rowne 3latka skonczone. Wiecie moze kiedy trzeba skladac podania, czy trudno dostac przedszkole, czy ewentualnie w prywatnych sa m-sca?JAk to cenowo stoi? Co trzeba dolaczyc do podania itp Znacie jakies fajne przedszkola na Nowym Miescie lub okolicach? Bede bardzo wdzieczna za kazda odpwiedz.

reklama
Do góry