reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witek bryka jak młode źrebię:-D

Kalinko sto lat!!
Miała być lalka, ale nie znalazłam żadnej ciekawej. No to masz w prezencie twórczośc radosna Żużaczka:

DSC06328.JPG

DSC06327.JPG

DSC06326.JPG

DSC06319.JPG

DSC06320.JPG

DSC06321.JPG

reklama
Łukaszu von Garcia temat żłobkowy jest u mnie na tapecie.Dostanie sie do żłobka co nie jest dla nikogo tajemnica graniczy z cudem a mamy wyz demograficzny...
Prywatne żłobki fajna sprawa ale z tego co sie orientowałam jeszcze niedawno osoba fizyczna czy tez stowarzyszenie fundacja nie może takowego założyć.Nie Ty jeden o tym pomyślałeś.Wszystko podlega pod ministerstwo zdrowia.Chyba,że się zmieni,wtedy wchodze w spółke;-)

Hmm to nie wiem jakie dane masz . To nei wiem jak działają prywatne żłobki w Warszawie :szok:

Musimy o tym szerzej porozmawiać

Na szczescie usg pokazalo ze wszystko jest prawidlowe i typowe dla wieku a lekarz mowi ze ciemiaczka u niektorych dzieci moga bardzo dlugo zarastac a nawet pozostaja nie zarosniete o tym nie wiedzialam i jest to sprawa genetyczna ze pewnie ktos w rodzinie tez tak mial. Moja corcia zaczela pozno chodzic bo w wieku 1 rok i 4 m-ce wiec moze i to ciemiaczko bedzie dlugo zarastac.
Zuzaczku dobrze ze Twoj Witus w dobrej formie
Maniu lekarzem nie jestem ale jak moja corcia miala katar to do noska Euphorbium compositum to homeopatyczny lek wiec bezpieczny i nasivin dla niemowlat zawsze to lepiej oddycha o i masc majerankowa pod nosek ale to pewnie wiesz a do gardelka moze Tantum Verde .
Dzieki dziewczyny ze o mnie pamietacie. Dobrej nocki zycze

Krysiu a widzisz. Mówiłam, ze dziecko nie musi sie rozwijac tak jak mu "mądre" książki każą. Wielkie uściski dla was!!

Dobrze dziewczyny że u was już wszystko z górki.
My cały czas się jeszcze wspinamy. Julitka już 4 dobę bierze antybiotyk i dalej mówi że ją boli ucho, ma taki brzydki katar i ze 3 razy dziennie dostaje gorączki. Przed podaniem antybiotyku zrobiliśmy posiew i narazie jest ok, nic nie rośnie. Jutro pewnie pojedziemy do szpitala zbadać jej krew.

Czy znacie taką maść TRIDERM ? Bo słyszałam że ona pomaga na zapalenie ucha...

shomna masci nie znam. jak Bogucha był przed operacja migdałów to srednio raz na 2 miesiące miał zapalenie ucha. najlepiej i najszybciej leczyłam go kroplami homeopatycznymi (do ucha) ale nie pamiętam jak się nazywały :zawstydzona/y:

nie znam takiej maści, przykro mi:-(.
Krysiu, wszystkie Ci mówiłyśmy, że będzie ok.:tak:
Własnie wrocilismy od lekarza. mikołajowi przechodzi, a Olus dostał Mucosolvan do inhalacji i jak nie będzie przechodziło mam podać antybiotyk Zinnat.
Dziś przerwa w spaniu od 0.00 do 4.00. Po mału wymiękam,kręgosłup wysiada po noszeniu olka przez pół nocy. Wczoraj było mi baaaardzo zimno, nawet przytulanie sie do M nie pomagało, musiałam się ubrac w kilka warstw, dopiero wtedy zasnelam.

reklama
Do góry