reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie Kobitki....

Przydało by się trochę prawdziwej zimy. Śniegu i mrozu... Może by te wszystkie choróbska wymroziło i dzieciaczki by przestały chorować...

Julitka prawie zdrowa, zostały resztki kataru.
A Nystatyna jest bardzo dobra na opryszczkę, chociaż smakuje okropnie...

Wczoraj byliśmy u znajomych. Poznaliśmy ich w szpitalu kiedy Julitka zachorowała. Ona i jej córeczka Hania leżała z nami na sali. Na 12 lutego ma termin porodu...
Jejku jak ten czas leci...

reklama
No to Shoomna pieknie!Pozdrowionka dla Grzesia i Julitki.
Cieszymy się z wami. a lecenie czasu jest nawet miłe...niech szybciej leci do stokrotek, gałązek wisni i leżenia na trawie z klosem w zębach.
:-)
Żuzaczku....jajka niebiańskie.
A czytaj sobie, czytaj. Ja też na Thud! czekam.W ramach czekania 7 Pottera przeczytałam. Taki sobie, ech.
Wydmuszek nie wiem, nie znam, nie widziałam.
Mojem starszemu Fil Migle sie spodobały i gada teraz do mnie: " Łojzicku"!
czyli dziedziczenie działa.

Wróciliśmy! Skończyły się dłuzsze wyjazdy do babci i laba na całego;-). Czas wrócić do pracy. Byłam dziś w szkole, spisałam tematy, by nie pójśc nieprzygotowana pierwszego dnia po dłuższej przerwie.
Chłopcy wydobrzeli w Cz-sze, widocznie tamten klimat im służy:-D. Obaj po antybiotyku, biedaki moje. Najbardziej szkoda mi było tego, że nie mogliśmy wyjść na spacer. Najpierw antybiotyki, potem wiatr głowy urywał. I tak to... szybko minął tydzień na wsi:-(.
Po mału przygotowuję się do powrotu do pracy, a niani jak nie było tak nie ma:szok::szok::szok::wściekła/y:!

Hej babeczki!
Parę zdjęć Tymka naszego wklejam. Tymcio skończył w piątek 10 tygodni, kawał faceta z niego :tak:.
t09ao4.jpg

t06zr1.jpg

t07wt0.jpg

t10mw8.jpg

Hej! Pewnie, że słodziak, jakżeby inaczej:-D
Zosia już lepiej. To bardziej przypomina zapalenie jamy ustnej niż opryszczkę. Przez dwa dni prawie nic nie jadła, gorączka 39,5 :baffled: Dziś już normalna temperatura i trochę zjadła, i samopoczucie znacznie lepsze. Wczoraj leżała, spała albo popłakiwała:no: Biedulka moja. Ale dziś już o niebo lepiej.
Żużaku, już Wielkanoc:szok:? Daj odsapnąć po Bożym Narodzeniu:-D
Jaja gęsiego nie widziałam nawet nigdy, ale będę miała na uwadze.
Śpijcie smacznie dobre kobiety:happy:

reklama
Cieszę sie że już wszyscy zdrowi my na razie tez chociaz jak wczoraj przepisywalam mleko w przychodni to z 10 osob nieźle na mnie nakaszlało :-D:-D.
Żużaczek piękne te Twoje dzieła a gęsich wydmuszek niestety nie mam ale za to ile kurzych mogę podarować Ci nawet całe jajka właśnie brat mi zrobił dostawę:-).
Amelka słodziutki dzidziuś

Do góry