O! To odpowiedź, która mi przypada do gustu.;-)
Trafilismy na kiepska pogodę, tylko dwa dni był snieg i to rozciapany.
Wobec tego obóz stał się jaskinia hazardu. Gralismy we wszystko: jengę, domino, piłkarzyki, karty, puzzle, chińczyka, scrabble, do tego dodajcie gry zespołowe w stylu k.o. z Rejsu, zabawy typu: kto pierwszy przyniesie bluzę kierownika i niebieskie skarpetki kucharki, był dzien papierowy, dzień foliowy i dzień balonowy, była wizyta w straży granicznej, zjazd na górce, na której więcej było trawy niż sniegu, ognisko i podchody.Średni zadowolony, Mały z infekcją i wysypka, dostaje zyrtec.
Ja w domu, szczęśliwa.
Pozdrowionka zimowe...
Zaliczyłam dzisiaj spóźniony dzień babci, byłam u babuni z rózami i Dużym.
Hallo, Kajusia. Dziewczyno, witamy serdecznie i błagam, pisz normalnie- wersalikami czyta sie jako krzyk, a każde słowo z dużej litery kojarzy mi się z Pratchettem i imionami 4 jeźdźców z Omena. Haha..kto nie wie, niech poczyta. W ogóle ja jestem sympatyczna, ale mam odruch nauczycielski, to pouczam. :-)
Szkrabika masz malutkiego.Milutkiego bardzo.
Krysia, masz już 22 posty, nie jesteś nowa :-)
Agak...Jonatan ma 2 lata i 4 miesiące i nie siada na nocnik, gada owszem, ale czasem od rzeczy. Ostatnio powiedział, że boi sie reklamówki i że w kuchni jest potwór.
( I nie miał na mysli teściowej, hahahahaha)
Kiepski żart.
Ble Kalina ble.
A to cytat z Pratchetta, mojego kochanego:
"Śmierć, Głód, Wojna i Skażenie nieprzerwanie jechali w stronę Tadfield.
A Poważne Obrażenia Cielesne, Okrucieństwo Wobec Zwierząt, Rzeczy Które Nie Działają Jak Trzeba Nawet Jak Sie Je Łupnie (potajemnie Piwo Bezalkoholowe) i Bardzo Ważni Faceci jechali wraz z nimi. "
i drugi cytacik:
"Czterech Jeźdźców, których przybycie zwiastuje koniec świata, to jak wiadomo Śmierć, Wojna, Głód i Zaraza. Ale również mniej spektakularne wydarzenia mają swoich Jeźdźców. Na przykład Czterej Jeźdźcy Przeziębienia to Zasmarkanie, Kaszel, Katar i Brak Chusteczek; Czterej Jeźdźcy, których przybycie poprzedza wszelkie publiczne święta, to Burza, Wichura, Deszcz oraz Roboty Drogowe."