reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witaj Ewo! Już mi lepiej każdego dnia, czytam wasze posty i coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, że będzie dobrze. Modlitwa - to jest to, stwierdziłam, ze skoro Bóg chciał bym zaciążyła, to też da nam wystarczająco siły by wychować maleństwa razem. Przebudzam się ok4-5 i nie mogę zasnąć , potem męczą mnie mdłości, jestem w stanie coś zjeść dopiero po 12, makabra. Jestem słaba i nic mi sie nie chce. taki wypluty flak. Za to dziś w szkole miałam super chumor, nawet żartowałam z urwisami (delikatnie to ujmując). Dziękuję cioteczki kochane, jesteście niesamowite!!!!! Kocham Was i tyle!

reklama
Mania, ciesze sie, że ci lepiej. Podobno bardziej mdli na dziewczynke...mnie na chlopców nie mdliło wcale. A zaraz hormonowy doping dostaniesz i dopiero będziesz latać!
Pierniczki upieczone, twarde jak kamienie młyńskie. Za tydzień nałapią wilgoci z powietrza i będa super!
Upieklam takie w kształcie człowieczka i dzwonków i choinek i księzyców.
Jutro mam wigilię klasową.
U nas wlasciwie święta- dom wysprzatany, dywany wymyte,,,jeszcze tylko przed niedziela pościel nowa nalożę. Pamiętam to z dzieciństwa- chlodna, wykrochmalona pościel to znak, że święto...teraz nie krochmale, nie lubie, jestem pieszczochem, wole flanele, ale musze naciągnąc wyprana, pachnąca koniecznie, bo nie poczuje świąt.
Teściowa mówi: nie, nie, w tym roku nie będziemy tacy głupi, nie narobimy jedzenia, żeby potem pekać w szwach...ale juz planuje kolejne dania. Dzisiaj zgadalyśmy sie co do klusek z makiem. Muszą być!

Hej,hej! Witamy Ewę! Ostatnio zdecydowanie brakowało nam ciężarnych:tak: A tu proszę jaki wysyp:-D ;-) Maniusia, to oko to do Ciebie:-)
Magdalenka to Ty się starasz o trzecią pociechę? Trzymam kciuki:happy:
Zosia miała wczoraj okropny atak płaczu:no: Chyba brzuszek. Dzisiaj też trochę marudna. Chciałam tyle napisac, ale normalnie nie mam czasu. Potem Pa!

Minia, zostaw Żużaczka w spokoju!!!! Żużaczku nie gorej, co my tu bez Ciebie zrobimy???Czy słyszałyście coś o dr Boćkowskim z Warszawskiej? Mam dylemat: który lekarz ma mi poprowadzić ciążę??????

reklama
Mania ja ją tylko pocieszam w znany jej sposób :-) Zresztą ja z natury wredna jestem nie zauważyłaś? :-)

A z tymi mdłościami na babeczkę to lipa, mnie mdliło góra tydzień :-)

Do góry