Mania, ja też cchę Ci pogratulować. Na pewno jest Ci teraz trudno, bo i niespodziewanie i neidawne CC. Ale to podpisuje sie pod wypowiedziami Kaliny, Gosika i Mini. Kochana, ktoś tam nad nami czuwa i nie da pęknąć macicy, a zobaczysz, że urodzisz cudnego babaska, a jak go troche odchowasz, to powiesz, że to był cudowny przypadek, bo juz masz odchowane dzieci. Myśle też, ze małą róznica wieku spowoduje, że będzie się rodzeństwo superancko dogadywać. Trzymam mocno kciuki za zdrowy przebieg ciaży i porodu:-)
A ja pietram, bo jutro ide do gina na kontrolę. Nie bardzo sie czuję i oczywiscie mam czarne wizje. Mam nadzieję, że bedzie wszystko ok

Byłam dzis u fryza, nowa fryzurka i pasemka. Oby sie potem w domowej pielęgnacji dobrze włosy układały, to będę szczęśliwa

Od jutra wizyty u lekarzy. 7 tydzień: szczepienie, bioderka i alergolog. Oby wszystko odbyło sie pomyslnie
Kurtka, nadal nie mam kilku prezentów, a czasu coraz mniej... Pomysły mam, tylko musze na dłuzej wyjsc do sklepu. A tu nie bardzo jest jak.
Jakaś ja dziś zestresowana jestem i marudzę, przepraszam