reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie. Przeczytałam zaległe posty. Dużo się dzis wydarzyło. Jutro napisze, bo jakoś zebrac mysli nie mogę. Na szczęscie wszystko pozytywnie! Jutro opiszę.
Witam Ewę:-) Będziemy kibicować i MAni, i Ewie!
Mnie też tydzień mdliło:happy:
Oj, jutro chyba napiszę big post!
Dobrej nocki!

reklama
Witam nową ciężarówkę ! Jak miło, że coraz nas więcej :laugh2: Ewo napisz coś więcej.
Mania, będzie dobrze i ja o tym wiem, że Ty o tym wiesz :) Znaczy się: cieszę się że TO juz do Ciebie dotarło kochna :)
Co do mdłości - to jak z każdym organizmem - musisz wypróbować różnych rzeczy, zanim coś znajdziesz dla siebie. Ja miałam mdłości od drugiego miecha przez prawie dwa, i nic w sumie mi nie pomagało - ale lepiej mi było po jedzeniu (czegokolwiek co mnie nie odpychało), więc jedz cokolwiek możesz -a nóż/widelec znajdziesz coś co będzie Ci pasować.
Co do lekarza - to też ile kobitek tyle opinii :) Ja poszukałam na necie i nikt za bardzo źle nie pisał o Przepieściu ( no i jeszcze te nazwisko ;-) ) a wręcz bardzo pozytywnie, jak 3 koleżanki BB :-) i jak na razie nie moge narzekać. A czemu nie chcesz chodzić do tego od ciąży Mikołaja? Pewnie czegoś nie doczytałam - uświadom mnie jak znajdziesz chwilkę. Na pocieszenie powiem Ci że Pomarańcza też jeszcze nie zdecydowana co do lekarza - więc możecie razem:-) W razie czego - służę informacjami :) O Kupiszu też słyszałam dużo dobrego. odezwij sie na gg to pogadamy.
Żużaczku zdrówka i jeszcze raz zdrówka - nie dawaj się, silna bądź!
I pozdrowienia dla Was wszystkich.
Chyba mróz się szykuje na dziś więc trzymajcie się ciepło babeczki :))))

Hej,hej! Co to, nic nie napisałyście dzisiaj czy forum szwankuje:confused:
Żużaczku, biedaku, może faktycznie humanitarnie byłoby Cię dobić?:laugh2:
Czasami musi byc tak a nie inaczej:baffled: Świat musi przez kilka dni pokręcic sie bez Ciebie i nic na to nie poradzisz. Zdrowiej jak najszybciej.
Byłam z Zosią dziś na szczepieniu. Moja panienka waży juz 7 kilo:-D Kluseczka:happy: Wogóle to nie pamietam czy juz o tym pisałam, ale odstawiłam te wszystkie syropki, Debridat(po nim to dopiero miała refluks:baffled: ) i inne g....a i daję jej tylko Clemastin i mała miewa sie świetnie.
Nie wiem czy mi uwierzycie, ale nie mam jeszcze ani jednego prezentu:szok:
Teściowa przyjechała, a ja usiłuję ćwiczyć do egzaminu. Nawet z jej pomocą ciężko mi znaleźć na to czas. Buziaki dla wszystkich!

Mania tak trzymać!!! Będzie dobrze, co nie zawsze = łatwo;-), ale to mija!
Minia jak nie jestes złośliwa, to sie czasem zastanawiam czy ktoś nam Ciebie nie podmienił, albo nie pisze na twoje konto!! :-)
Żużak widocznie jeszcze myslisz, że bez Twojej ingerencji wszystko sie zawali. Pan Bóg wie co robi, czeka aż zmiękniesz! Mięknij, po co sie męczyć;-)
Gosik wiem co czujesz, bo ja tez starałam sie przy pierwszym podciągnąc sie i tez zdawałam jakieś egzaminy - nic mi nie szło kompletnie nic! Ale to mija, teraz myśle, że najtrudniejszy czas Zosia robi sie bardziej aktywna i ciekawa świata więc absorbująca. Wszystko sie dobrze ułoży tylko należy sienie nakręcać negatywnie, bo to wtedy dopiero szkodzi oj szkodzi:baffled:
Lidka prosze ode mnie poklepać brzuch:tak:
Kalina priorytetem siły przesyłam!:-)
Josiu mnie wcięło całkiem: 1.konsultacja u Mateuszowego chirurga - brzuch ocalony nie będzie krojony:happy: 2. Skarbówka odwalona!:cool2: 3.Prezenty do końca dokupione 4. Zakupy jedzniowe prawie zakończone 5.Jasełka w przedszkolu zaliczone - ŚLICZNE! 6.Blacha dla mamy odebrana od koleżanki 7. Ważny list mężowski wysłany:zawstydzona/y: 8.15 niecierpiących zwłoki telefonów wykonane. 9 Dzieci śpią:tak: i na koniec udało mi sie do Was zajrzeć:-) Tak mniej więcej wygląda każdy mój dzień, matki dwójki dzieci siedzącej w domu!
Dobrej nocki Wam kochane zyczę !

choinka wstrętnie sztuczna i łysa - drapak okropny smierdzacy kurzem.
W mieszkaniu brud i smród
W lodówce hula wiatr.
Nie ma swiąt, nie ma nastroju. Jest mi źle i smutno. W cholere to wszystko.

Zużaczku- w sprawie lodówki- zakupy może przeciez ktoś innym nie ty zrobić? czy Bogucha chory? Czy twoj syn nie wyskoczy do osiedlowego sklepu? A małżonek, miał byc na urlopie? ??Uswiadom mnie, czemu w lodowce pustki.
A co do porządkow- zagoń swoich mężczyzn.Albo odpręż sie i n ie sprzątaj. A żywe drzewko mogą kupic pod centralem. Albo na stacji benzynowej, jak my. A nie moglby ci mąz stroika z kwiaciarni przyniesc?
Ja jakbym byla chora to bym kupila gotowe uszka i barszcz i czesc.
Ale ty chyba tylko tak chandrujesz, czasem chce nam sie, żeby inni przytulili, pożał·owali.
Uszka do góry, nie tylko te z barszczu! Może przyjmij pomoc Joasi, i ona ci zrobi zakupy?
Wysylam ci bożonarodzeniowego duszka. Buziaki od zapracowanej Kaliny, z balaganem w domu, stosami ciastek, serwisem z cudnej porcelany- ach, znowu dostalam od tesciowej 50 letni serwis, tym razem obiadowy- Matko Naturo, co za sosjerki ze zlotymi brzeżkami!!
Buziaki wszystkim. Zaraz biegne na druiga wigilie klasowa, moja dawna klasa zaprasza mnie, obecnie gimnazjalisci....myje wlosy, mam ręcznik na glowie jak to piszę...:-)

3161279591e131d525fzi6.jpg

spaceballan5.gif

reklama
Żużaczku najważniejsze, że Ci troche odpuściło to choróbsko! A reszta... no cóż ... ja zdrowa - niby - a na twarz padam i końca nie widać, a co tu marzyć o magii Świąt:tak:
Właśnie sobie powiedziałam, że będzie jak będzie i już!:cool2:

Do góry