reklama
Ż
żużaczek
Gość
Kalina, dzieki serdeczne
mania wybrałam - może być?? Dla mnie super
mania wybrałam - może być?? Dla mnie super

Ż
żużaczek
Gość
mania doszły zdjecia....
mój mąż odebrał i zanim wyjasniłam...oj... działo się.....

ale przystojniak!!
No ale chyba nie naaja sie na wieszaczek. proponuje tego ze złodziejem - bedzie smieszniej.
mój mąż odebrał i zanim wyjasniłam...oj... działo się.....

ale przystojniak!!
No ale chyba nie naaja sie na wieszaczek. proponuje tego ze złodziejem - bedzie smieszniej.
Ż
żużaczek
Gość
a Bogucha bedzie w TV Białystok o 16.45 w programie "Pod Twoja Obronę"
Ż
żużaczek
Gość
mania no to masz szczęście
. jeszcze na jeden wieszak mialam dekory lawendowe
. Juz robię. po sylwestrze będa do odbioru. Tylko napisz, czy akceptujesz ten wzór w policjantem, bo Tomek musi go wydrukowac na ploterze laserowym.

Ż
żużaczek
Gość
Mina mineralna

G
Gosik
Gość
Żużaczek wraca do formy:-) A Zośka rwie sie do siadania jak głupia i denerwuje sie, że nie ma jeszcze dość siły, hehe. Kupiłam wczoraj i ubrałam choinkę, niedużą, ale prawdziwą
Teściowa szaleje w kuchni. Narobiła mi do słoików buraczków z jabłkiem i z żurawiną. Teraz robi mi kurczaka w galarecie do słoików. Wymyśla co moge jeść i robi mi zapasy. Jest normalnie cudna. Dzisiaj zrobi mi na obiad knedle ze śliwkami

Anetko, dzieki! Tak wysmakowane, inteligentne i kocie te prawa, że z podejrzewam piszacego o geniusz na miare Einsteina lub T.S. Eliota.
zużaczku, widac, że lepiej.
:-)
Ja mam FAJRANT.
Cudowne uczucie.
Na razie leniu****e.
Zaraz sobie zmiksuje banana na deser z zimnym mlekiem. Moje dziecie odalergizowalo sie na mleko i ostroznie raz na tydzien cos mlecznego jem.
I kawa latte- wlasnoręcznie spieniana, jak myslicie? Do tego ciastka z makiem od tesciowej. Moja tez jest fantastyczna. Zabieram sie do pieczenia szynki w winie z goździkami.
Ale mniamusna kolacja!
No i...zapominam o tym, ile to roboty wzielam do domu ze szkoly...przez kilka dni zapominam, tyle mi sie nalezy.
Przyszly ostatnie prezenty przez kuriera! Hurra! jestem zapięta na ostatni guzik.
zużaczku, widac, że lepiej.
Ja mam FAJRANT.
Cudowne uczucie.
Na razie leniu****e.
Zaraz sobie zmiksuje banana na deser z zimnym mlekiem. Moje dziecie odalergizowalo sie na mleko i ostroznie raz na tydzien cos mlecznego jem.
I kawa latte- wlasnoręcznie spieniana, jak myslicie? Do tego ciastka z makiem od tesciowej. Moja tez jest fantastyczna. Zabieram sie do pieczenia szynki w winie z goździkami.
Ale mniamusna kolacja!
No i...zapominam o tym, ile to roboty wzielam do domu ze szkoly...przez kilka dni zapominam, tyle mi sie nalezy.
Przyszly ostatnie prezenty przez kuriera! Hurra! jestem zapięta na ostatni guzik.
Ż
żużaczek
Gość
Ja dopięte mam tylko prezenty. reszte olałam.
Za to zrobilam dzis dla chłopaków fure nalesnikow z czekoladą....
Za to zrobilam dzis dla chłopaków fure nalesnikow z czekoladą....
reklama
mania78
Fanka BB :)
Żużaczku policjant z więźniem zajefajny, pewnie, że może być!!! Super, super. Odbiorę po sywestrze, nie ma sprawy. wcvzoraj byłam u gina, stwierdził wczesną ciążę, karte mi założy za 4 tyg., no i za 10 min wizyty 60 zł z kieszeni. Nie jestem przyzwyczajona do wydawania pieniędzy na lekarzy i tak strasznie ciężko mi to przychodzi. Tym bardziej, jak się nie przelewa. po Nowym Roku zdecydujemy z Mirusiem czy zmieniamy lekarza czy nie. Dziś wyjeżdżamy, najpierw do teściowej a jutro do moich rodziców. siostrunia przyjeżdża 27, huurrrraaaa. Rodzice nic nie wiedzą, ale będzie niespodzianka. Z racji, że wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do kompa, życzę Wam cudownych, zdrowych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, by Narodzenie Chrystusa wnisło do Waszych domów ciepło i miłosć, a w Nowym Roku życzę Wam życzliwości, pogody ducha, by każdy nowy dzień był słoneczny i ciepły oraz by Was omijały Wszelkie choróbska i nieprzyjemności! Miłych świąt Kochane cioteczki!!!!!
Podziel się: