reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

To i ja wpadam na chwilę. Moje dziecię zmaltretowało mnie dzisiejszej nocy. Mam głowe jak garnek i gardło mnie boli. Teściowa gotuje barszcz, dla mnie z żurawiną, robi mi rolade z kurczaka ze śliwkami:happy: Ide, bo Zosia kwęka. Już w mózgu mi cos kwęka...:cool2:

reklama
Normalnie wsiąkłyście w przygotowania chyba:happy: Głowa lepiej, gardło troche też, bedę zaraz robić pierożki. Ciekawa jestem czy mi wyjdą(skład ciasta-mąka i masło roślinne;-) ) Anetka, tez pewnie nieźle kombinujesz, zeby w święta z głodu nie umrzeć:cool2: :confused: Ale Ty chyba jajka jadasz, czy sie mylę? Jakby co moge Ci cos podpowiedzieć.

Gosik oj, ja tylko ze światacznych rzeczy to zrobilam wafle dla szwagra...słodkiego chłopaka:-D:-D.
A poza tym to cały czas maluje, wyklejam, lakieruję. No ale juz moge powiedzieć, że
WYROBIłAM SIę!!!!!! PRZYJMUJę NOWE ZAMóWIENIA, JAKBY CO POLECAM SIę:-D:-D

Karnawał niebawem... czas pomyslec o makijazu....
09058298c7d87a76med.jpg

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho, bez hałasu
idąc sobie gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Ewa w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu sypnie z rana ...
qubas z całą rodzinką

ps.nie mam jak do Was zagladac,problem z kompem

Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia

Jutro Wigilia ..... :-)
Wesołych, zdrowych, rodzinnych Świąt babeczki. Odpocznijcie, zrelaksujcie się, cieszcie się chwilą i prezentami.
Niech Nowy Rok przyniesie same pogodne dni. Dzieci niech rosną zdrowe i kochane. :-) Gdziekolwiek spędzacie Sylwestra - szampańskiej zabawy :-)
Aha, i choć odrobiny śniegu życzę sobie i Waszym maluchom :-)

ist2975104catinthechriswi1.jpg

reklama
Do góry