reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja też nie mogłam spać. Stresuje mnie wizja zostawienia Zosi z moją mamą jak pójdę do pracy. Będzie przynosić mi małą do pracy do karmienia, bo innej alternatywy nie ma :cool2: Ona tragicznie przegrzewa dziecko, to u niej chorobliwe wręcz. Wszelkie dyskusje na ten temat nie maja ŻADNEGO sensu.
Jakoś to będzie, jutro gram egzamin.
Kalinko współczuję. Może skonsultuj to jeszcze z jakimś innym dermatologiem. Nie da się tego jakoś sprawdzić, żeby wiedzieć na 100% co Cię dopadło?
Magdalenko, nie wiem co takie mikrourazy oznaczają, trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Anetka, rozumiem, że nie jesteś chora?:-) Mnie Zośka znowu maltretuje w nocy od jakiegś czasu, więc nie tryskam rano energią:cool2:

reklama
A u mnie jak nie urok to przemarsz wojsk ;/ Pierwszego stycznia chwyciły mnie korzonki i trzymają do teraz. Boże ledwo łażę a tu trzeba dzieci podnosić obiad zrobić poprac posprzątać. Czekam na Wasze rady co z tym zrobić bo jak się ruszam to łzy do oczu z bólu się cisną.
Magdalenka nigdy nic nie pisałaś że masz problem z Synkiem (albo coś mnie ominęlo) Przykro mi że macie problemy. Jak już będziesz wiedziała na 100% co mu jest daj znać. Mój szwagier jest rehabilitantem może poleci kogoś po fachu z Warszawy.
Zdecydowałam się szczepic dzieci jakąś szczepionką na uszy. Nie wiem czy pomoże ale chyba już gorzej być nie może. Patryk skończył brać antybiotyk 2 dni temu i już ma katar. Dostaje leki na refluks i na alergię zyrtec a katar jak był tak jest. Nie leci mu z nosa tylko gdzieś w środku siedzi.
Tyle u nas. Przesyłam zaległe życzenia Noworoczne. Pozdrawiam.
Papa

Dzięki Joasia. Moje dziecko (Patryk) jest na etapie płaczu jak widzi nieznane mu osoby. Efekt chyba ostatnich zastrzyków:( Więc nie sądzę że jakakolwiek pomoc oprócz informacji co mogę zrobić by mniej bolało, jest w stanie mi pomóc.

Agak, ja mialam zastrzyki...a co ty bierzesz?
Korzonki lubia wracac, więc czy nie zmarzlas gdzies ostatnio? Zimne nogi to jest to, od razu jestem chora.
I termoforek, grzać korzonki.
:-)

Joasia naprawdę oceniam to. Jednak ostatnio jak przyjechała do mnie siostra z W-wy Patryk nie chciał mi zejść z kolan i jak tylko na nią patrzył to płakał. Dzisiaj nie jestem w stanie z nim walczyć:( Boję się że jakbyś przyszła byłoby to samo. Dziekuję jednak za dobre chęci.

Kalinka ja na razie biorę apap na zmianę z ibufenem naciram fastum i vick vapurum czy jakoś tak. Zastrzyki nie są dla karmiących jak i inne maści rozgrzewające. Aczkolwiek jak tak dalej pójdzie to chyba odstawię Małego i zacznę się leczyć. Dzisiaj już 4 dzień a ja ledwo żywa tak boli.

Skąd to się wzięło nie mam pojęcia:( W sylestra potańczyłam trochę z Izą na rękach trochę wygłupów a ponieważ waga słuszna (18) to może od tego bo ból pojawił się w nowy rok z rana jak wstałam z łóżka.

Czy któraś z Was słyszała coś na temat dr Maciorkowskiej z DSK. Chciałabym sie dowiedzieć czy to sensna kobitka bo zaczęłam do niej z Małym chodzić. Bierze za wizytę 70 zł a dziwne zalecenia daje.

Pozdrawiam

reklama
Marzy mi się taki bal maskowy...taki trochę przerażający, metafizyczny....

jak ten na przyklad.

02gv5.jpg

Do góry