reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Ja jestem za :tak:
Chcę żeby Anetka miała coś co jej się naprawdę przyda a nie kupić byle kupić
Agak jak tam lepiej się czujesz?
A ty Magdalenko jak się czujesz?
Kalinko co tam u ciebie?
Shoomna co tam u Was jak sie czuje mała Julitka?

Ja będę jadła dopiero śniadanko bo niedawno wstałam
Dzisiaj siedzę w domu bo czekam na kuriera i na paczuszki :-)

Oto przepis na empanadas zwane przeze mnie kruchymi pierożkami:

25dag mąki pszennej
12dag masła
1 łyżeczka soli
woda (zimna)

Zagnieść, dodać tyle wody, aby ciasto miało dobrą konsystencję(niedużo), rozwałkować na grubość 0,5 cm, wyciąć krążki, nadziać farszem, sklejać jak pierogi. Piec w temp. 200 st. na złoty kolor.
Proste i smaczne!:-)

Żużaczek zapomniała dodać, że ja dokładam do krzesełka 100zł.

Czy Gosik i Kalina możecie jeść ryż i jabłka gotowane? Chciałabym dietujące panie tez czymś poczęstować.
Gosik, dzięki za przepis:laugh2: Jak egzamin??
Agak, współczuję. Jak najwięcej rozgrzewaj.

fajne?
6b4743a3ae64936b.jpg

Agak mężowi nalezy sie 2 tygodnie w roku zwolnienia na opiekę nad Tobą jak tak cierpisz! To trwa zadługo!!! Proszę nie bądź taka nierozsądna jak ja i moja przyjaciółka! Dla niej to skończyło sie operacją! Nie chcę straszyć, ale jak ciebie trzyma pięc dni i nie przechodzi to moze być gorzej.
Co z tym szwagrem rehabilitantem? Może zająć sie Twoim krzyżem? Ja po dwóch takich masazach byłam wstanie stać prosto i poruszać sie bez bólu. Jako matka karmiąca powinnaś byc od szczególna opieką i wtedy obchodza sie jak z jajem - szybko zabiegi rehabilitacja, bo ktoś musi sie zajmować maluchami. Tylko nie mów, że odstawisz malego natychmiast, bo oni przestaną Cię traktować priorytetowo.

JA czuję sie doskonale co prawda chodzę pewnie podobnie jak Agak przygięta, bo mnie szwy ciągną, a ma nie ciągnąc, żeby się ładnie zrosło. Dzisiaj mialam prawdziwą przeprawę, bo do szwów przykleił mi sie opatrunek i musiałam go jakoś odczepić. A do tego sama myś o tym co jest pod spodem mnie zniechęcała. Moj kochany maz zaproponowal, ze zalatwi to jenym ruchem, bo moze dr. przyszyla ten opatrunek razem ze szwami:errr: :realmad: zastanawiam sie jak mu to wynagrodzic:dry: :cool2: Na szczescie porodzlam sobie sama i nie zemdlalam, rane potraktowalam antybiotykiem i jest OK.
Jak widac ze mna coraz lepiej. :-) :-) :-)
Minia a juz sie zaczynalam nie pokoic co sie z Toba dzieje, ze sie nie pojawiasz. Ale super byloby jak by mu sie udalo, bo to uciazliwe. Moj jak przyjdzie od ludzi ktorzy palili to katasrofa wechowa:eek: :eek: ale jemu tez przeszkadza wiec sam nie zacznie:tak:

Magdalenka, ja bym chyba padła obok tej pielęgniarki! :szok:
Ja lezalam .... wysoko....

Zuzaczku deseczka bardzo ladna! A Klimt.. to moj ulubiony obraz. Wyglada to doskonale. Tak sobie jakis czas temu obmyslalam co by zrobic jak juz zaczne decoupage i pomyslalam wlasnie o reprodukcjach cudnych na roznych uzytecznych drobiazgach.
Joasia ja dzisiaj przez wiadmo co tez mam tak dobrze jak Ty:-D tylko zaden kurier nie przyjedzie:-(

reklama
Do góry