reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to PIĘKNIE!
Gosik, gratuluję. Macierzyństwo tak wyszlachetnia, przy nim wigoru dostajemy, geniuszu, klasy....Ja tez coraz lepiej pisze, a zużaczek- zobacz, jak sie produkuje, jakie talenty, jak się rozwijamy!
Widzialam fotoalbumik u Joasi , prosze, jak sie rozwija, też tworzy, a co będzie z malym bebusiem? Hoho, jakie światłocienie zrobi! A Magdalenka, istota nie z tej ziemi? I cala reszta. Minia, ty tez. Co za podpis pod awatarkiem! Dzieki, że wzięłaś w swoje kocie łapki sprawe krzesełka. teraz policz sobie po cichu ile na łebka. ;-)

reklama
Kalina to zalezy ile tych łebków będzie .... :-)
Ja, Joasiah, Gosik (mam nadzieję), Żużak, Ty, Mańka (nawet niech nie myśli się migać) i może w końcu poznamy Agak :-) Aguś, wyrwiesz się w końcu, poznać Cię chcemy :-)

Co można tu znalezc?

1816633209cecf4f79td8.jpg

No jasne, że się wybieram:happy: . Tylko niech Anetka nic nie robi do jedzenia. Proponuję podtrzymac dobre tradycje i przynieść wyżerkę ze sobą. Ja deklaruję pierożki na słodko i z mięsem i popcorn i może jeszcze coś wymyślę dla dietetyczek:happy: Zośka cos kicha często:baffled: i marudzi:cool2:

Ufff....nawet nie wiecie, jak sie ciesze na te trzy wolne dni.
Mam 24 zeszyty do sprawdzenia z tajemniczym wypracowaniem o tajemniczym ogrodzie, do tego napisac zaległy plan wynikowy na listopad- grudzien dla dzieci z lekkim uposledzeniem...i jutro sprzatać zamierzam. I upiec chleb i ciasto...
Przyda mi sie czas na to!
Gosik, zdrowka zyczymy. Co za sezon na wirusy...Jonatan tez z katarem do pasa....

Gosik, gratuluję!:biggrin2:
Shomnna, co u was? Dawno sie nie odzywałaś!
Magda dziś tak marudziła, że szok. Nie spała prawie wcale w dzień. Teraz też nie śpi. Ręce mi już opadają. JEstem wyssana do granic. Butelka w dawce zwiekszonej. A ona nic:tak: Leży sobie i macha szczęśliwa łapkami! Moje kochane maleństwo...

Magdalenko, jesteś niesamowita babeczka, o mały włos a sama zrobiłabyś sobie ten zabieg. Włacznie ze zdejmowaniem szwów. Kalinko, jak Wam dobrze, ja z okazji świąt musiałam wziąć w poniedziałek dzień opieki nad dzieckiem, bo nie mamy wolnego :(. Minia ani się ważę migać, jakto impreza u Anetki ma mnie ominąć???? Zapomnij! Będę na 100%. Chybaże... Gosik, gratuluję egzaminu, wiedziałm, ze zdasz i to śpiewająco, tylko nic nie chciałam pisać ::)))))). Co do kataru i marudzenia Zosieńki, to moz eida jej zęby. Dziś moja fryzjerka opowiadała, że jej córeczka jak ząbkowała to przy wyżynaniu się górnych i dolnych jedynek (innych jeszcze nie ma) miała 2 tygodniowy katar. Luknij jej w uzębienie, może ujrzysz białe perełki :))))))). Agak trzymaj się pionu, i co z tym Twoim szwagrem rehabilitantem???? Nie poratuje szwagierki w biedzie? Ja tez jestem za tym, by męża wysłać na 2 tygodniowe zwolnienie. Musisz odpocząć!!!! A co nam się nie należy!!!Jutro Wigilia, jedziemy do rodzinki. Triochę mi się nie chce ciągać z Mikołajem, ale.... Buziaki, buziaki, choinka pięknie iskrzy, mmmmmm. Lubię święta!

Gosik brawo brawo brawo!!!! Ale Zosieńka będzie dumna z mamy!
Anetka no cóż ... jak ja sobie przypomnę jak mi Małgośka dawała w kość:sick: to sie cieszę, że już koleżanka z niej i nawet mniej mi przeszkadza jej codzienna histeria.
Co do wirusów to ja mam już dość!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Właśnie z mężusiem przeprowadzamy codzienną kuracje czosnkiem - od sylwestra coś mnie dręczy i nie chce przestać. Mateusz kasłał jak gruźlik przez 4 tygodnie - teraz trochę chyba wychodzi z tego. Gośka przez wirusa była tylko jeden dzien w przedszkolu, bo w nocy zagorączkowała. JA MAM JUŻ DOŚĆ A KYSZ A KYSZ A SIO A SIO!!!
Dobrej nocki!

reklama
Do góry