reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Amelka, a spirytus to ponoć najlepiej wewnętrznie stosować na wszelkie dolegliwości, hehehe. Nie martw się, mam nadzieję, że szybko przejdą Ci te bóle,a na pocieszenie dodam, że ciąża to także stan przejściowy.:-)

Oooooo...nikt nic nie napisał. Weekendujecie pewnie na łonie naury, i dobrze. My wbieramy się jutro nad jezioro. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i pochlapiemy się z Zosią. Dzisiaj mała zaszalała w piaskownicy:-), wyglądała jak piaskowy stworek, bardzo lubi towarzystwo innych dzieci, psy, koty i ptaszki. Wogóle dużo rozumie,wszystkich naśladuje i ciągle mnie czymś zaskakuje. Wczoraj naprzykład nałożyła sobie pudełko na głowę i uznała, że to świetna zabawa :-D
Zauważyłam dziś u niej ciemieniuchę. Czy to może być objaw alergiczny:confused:

Właśnie przeczytałam,że to jest objaw alergiczny:baffled: pewnie od mleka sojowego:-(
No to już nie wiem co jej dawać. Na Bebilon jest uczulna, Nutramigenu nie chce (wcale się nie dziwię). Sam Sinlac chyba nie zastąpi mleka:confused:

Gosik...oj oj..nie przeploszylas....
Ja dzisiaj mialam piekny dzionek...z 14 sztukami gosci!
Samych dzieci 7.
Wieczor jest cichy i spokojny....:-)Milo zajrzec na forum. Na dluzej wpadne jak uspie maluszka, bo aktualnie ryczy smętnie.
Pozdrawiam alergikow. :-)

Witajcie,witajcie! A ja właśnie będę usypiać, bo jak narazie maluch zachwycony powrotem do domu. Buźka na dobranoc!:-D

Hop hooooop! Pogoda dziś komputerowa. Piekę bułeczki, ciekawe czy mi wyjdą:confused:
Trochę mi smętnie dzisiaj. Remont się ciągnie,jesteśmy na wygnaniu już trzy miesiące. Halo,halo :dry: napiszcie coś fajnego.

reklama
Byłam dziś na USG, maluch waży 3800g i nie jest taki duży jak Mikołaj, chodzi o wzrost. mikołaj miał 63 cm. Dr Leśniewicz powiedział, że sądząc po nóżkach nie dorośnie do rozmiarów Mikołaja, ale nic nie można przewidzieć:cool2:. Zobaczymy.:dry: Lożysko już jest dojrzałe, zaczyna się zwapniać, więc mogę rodzić w każdej chwili. Dzidzia już jest donoszona, problem jedynie w tym, że domek jeszcze nie do końca przygotowany, jeszcze trzeba materacyk do łóżeczka kupić. Ale zostawiamy to tatuśkowi. :laugh2: Aha dziś kolejna koleżanka urodziła, facecika.

Do góry