reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Wklejam kilka aktualnych fotek. Ostatnio często chodzimy do zwierzyńca na plac zabaw(gdyż Zosia zapałała wielką miłością do ślizgawki:-D), może ktoś miałby ochotę z nami się wybrać któregoś dnia?

Załączniki

• 152.jpg
    152.jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 153.jpg
    153.jpg
    129,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 157.jpg
    157.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 158.jpg
    158.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 70
Mania to mój głos Olek już ma super facet z niego.
Gosik śliczna Twoja córeczka i tak się sobie uśmiecham bo taki sam rowerek czeka na Wiktorię w garażu to ma być prezent na urodziny. Jak mieszkałam przy Waszyngtona to też często chodziłam na ten plac zabaw a teraz to okazjonalnie.Ale jak będzie ładna pogoda to pewnie sie wybierzemy.

Witajcie!
Bardzo dziękujemy za wszelkie gratulacje:tak:i cieple słowa. A jak mi sie mazy taka łaczka jak na załączonym zdjęciu. Pocieszam, sie, że już niebawm będe mogła wyspacerowac sie do woli, a teraz to itak nie bardzo jest jak, bo pogoda nie dopisuje.
Mania głos oczywiście oddany:-)
Agak przykro mi, że z Twoim synusiem tak sie ułożylo. Wiem z własnego doświadczenia, że upór matki i dążenie do pomocy własnemu dziecku jest w stanie pokonać wszystkie przeciwności! Jestem pewna, że Wam sie też uda!

POzdrawiam i wracam do mojej maszynki dojącej;-)
Magdalenka

Ale cisza na wątku....

A ja dzis na przymusowym wolnym w domu,chorobowym:zawstydzona/y:
Za to siedze i debatuje nad wyborem nianii,mam 3 kandydatki i nie wiem którą mam wybrac.;-)

Dzisiaj odwiedziłyśmy centrum smyka. Bardzo mi sie podobało dla Wiki chyba też bo nie chciała wychodzić. Myślę ,że równie ciekawie jak w Fikolandzie a może nawet lepiej dla takich maluszków.

Krysiu, a gdzie jest centrum smyka????? Gdzieś w Białymstoku?
Wczoraj Olek odgryzł kawałek pojemnika plastikowego:szok:, M. ściągnął mnie z egzaminu, pojechaliśmy na pogotowie, ale nic nie stwierdzono, dzięki Bogu. Dziś na szczęście wyszło wszystko rano i juz jestem spokojna, uff. I weź tu zostaw dzieci z tatuśkiem, a tyle razy powtarzałam, nie dawaj mu nic miękkiego!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś odpoczywam, zaraz wychodzimy na spacer, tylko ten szalony wiatr!
Miłego dnia!

reklama
Centrum smyka jest przy w Galerii Podlaskiej bardzo fajne miejsce dla małych smyków. Mania a jak Wiki miała gdzieś z 7 miesięcy to zgryzła mi kawał folii z butelki na szczeście nic się nie stało a ja myślałam. że ta butelka jej się tak podoba :-D.
A teraz poproszę WIELKIE brawa dla Wiki dzisiaj nawet ze spaceru przyszła z suchą pieluszką. W poniedziałek było najgorzej myślałam że coś się jej pomieszało było tak samo jak w pierwszym dniu ale już wczoraj była tylko jedna wpadka a dzisiaj jeszcze nie było żadnej.Zobaczymy jak będzie dalej.

Do góry