reklama
mania78
Fanka BB :)
Dziewczyny, glosujcie na naszego Olka w konkursie Pampersa, oto link
Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl
z gory dziekujemy!
Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl
z gory dziekujemy!
G
Gosik
Gość
Wklejam kilka aktualnych fotek. Ostatnio często chodzimy do zwierzyńca na plac zabaw(gdyż Zosia zapałała wielką miłością do ślizgawki
), może ktoś miałby ochotę z nami się wybrać któregoś dnia?

Załączniki
Mania to mój głos Olek już ma super facet z niego.
Gosik śliczna Twoja córeczka i tak się sobie uśmiecham bo taki sam rowerek czeka na Wiktorię w garażu to ma być prezent na urodziny. Jak mieszkałam przy Waszyngtona to też często chodziłam na ten plac zabaw a teraz to okazjonalnie.Ale jak będzie ładna pogoda to pewnie sie wybierzemy.
Gosik śliczna Twoja córeczka i tak się sobie uśmiecham bo taki sam rowerek czeka na Wiktorię w garażu to ma być prezent na urodziny. Jak mieszkałam przy Waszyngtona to też często chodziłam na ten plac zabaw a teraz to okazjonalnie.Ale jak będzie ładna pogoda to pewnie sie wybierzemy.
Magdalenka
Fan(ka)
Witajcie!
Bardzo dziękujemy za wszelkie gratulacje
i cieple słowa. A jak mi sie mazy taka łaczka jak na załączonym zdjęciu. Pocieszam, sie, że już niebawm będe mogła wyspacerowac sie do woli, a teraz to itak nie bardzo jest jak, bo pogoda nie dopisuje.
Mania głos oczywiście oddany:-)
Agak przykro mi, że z Twoim synusiem tak sie ułożylo. Wiem z własnego doświadczenia, że upór matki i dążenie do pomocy własnemu dziecku jest w stanie pokonać wszystkie przeciwności! Jestem pewna, że Wam sie też uda!
POzdrawiam i wracam do mojej maszynki dojącej;-)
Magdalenka
Bardzo dziękujemy za wszelkie gratulacje

Mania głos oczywiście oddany:-)
Agak przykro mi, że z Twoim synusiem tak sie ułożylo. Wiem z własnego doświadczenia, że upór matki i dążenie do pomocy własnemu dziecku jest w stanie pokonać wszystkie przeciwności! Jestem pewna, że Wam sie też uda!
POzdrawiam i wracam do mojej maszynki dojącej;-)
Magdalenka
mania78
Fanka BB :)
Krysiu, a gdzie jest centrum smyka????? Gdzieś w Białymstoku?
Wczoraj Olek odgryzł kawałek pojemnika plastikowego
, M. ściągnął mnie z egzaminu, pojechaliśmy na pogotowie, ale nic nie stwierdzono, dzięki Bogu. Dziś na szczęście wyszło wszystko rano i juz jestem spokojna, uff. I weź tu zostaw dzieci z tatuśkiem, a tyle razy powtarzałam, nie dawaj mu nic miękkiego!!!!!

Dziś odpoczywam, zaraz wychodzimy na spacer, tylko ten szalony wiatr!
Miłego dnia!
Wczoraj Olek odgryzł kawałek pojemnika plastikowego

Dziś odpoczywam, zaraz wychodzimy na spacer, tylko ten szalony wiatr!
Miłego dnia!
reklama
Centrum smyka jest przy w Galerii Podlaskiej bardzo fajne miejsce dla małych smyków. Mania a jak Wiki miała gdzieś z 7 miesięcy to zgryzła mi kawał folii z butelki na szczeście nic się nie stało a ja myślałam. że ta butelka jej się tak podoba
.
A teraz poproszę WIELKIE brawa dla Wiki dzisiaj nawet ze spaceru przyszła z suchą pieluszką. W poniedziałek było najgorzej myślałam że coś się jej pomieszało było tak samo jak w pierwszym dniu ale już wczoraj była tylko jedna wpadka a dzisiaj jeszcze nie było żadnej.Zobaczymy jak będzie dalej.

A teraz poproszę WIELKIE brawa dla Wiki dzisiaj nawet ze spaceru przyszła z suchą pieluszką. W poniedziałek było najgorzej myślałam że coś się jej pomieszało było tak samo jak w pierwszym dniu ale już wczoraj była tylko jedna wpadka a dzisiaj jeszcze nie było żadnej.Zobaczymy jak będzie dalej.
Podziel się: