reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Tuśka nawet nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę tego mieszkania ... Cieszę się strasznie że w końcu trochę optymizmu pojawiło się w Twoim życiu i że jesteś szczęśliwa. :):):) Cieszę się razem z Tobą :)

Saraaa my staraliśmy się "chwilę". To znaczy Marta jest owocem chwilowego uniesienia w walentynkowy wieczór heheheh.

reklama
wiecie co jak tu mieszkam to chce mi sie zyc - chce mi sie wszystko robic - jestem radosna weslo mila - wogole jestem inna tuśka

minia milo mi ze cieszysz sie ze mna

jestem tak zadowolona z tego ze chetnie oglosilabym to calemu swiatu ;D

milo mi - a jak moge wiedziec to jaki to sentyment ???

mi osobiscie sie nie podoba jakos szczegolnie imie marta ale coz tak mam na imie ;D

Była kiedyś w naszym zyciu (moim i męża) taka jedna mała ważna Marta. Postanowiliśmy, że jak będziemy mieli córkę to damy jej tak na imię. Mi też podoba się zdrobnienie Tusia :)
Od razu widac że nową energią tryskasz Tuśka :) Tak się rozgadałas heheheheheh TAK TRZYMAJ !!

no serio zyc mi sie chce

a co do rozpisania to mam neta super bo az 1 mega wiec chodzi jak burza - nie to co kiedys (radiowka) :(

reklama
Tuska - super!! Ja na nasze musze jeszcze poczekac... ale juz dach kryja. W nastepnym roku przeprowadzka!

Asiolku, jak badania majeczki?

Do góry