reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam i pozdrawiam ze swietami!
Wszystkiego co najcudowniejsze i najmilsze na swiecie zyczy Kalina i chlopaki!
Niech Jezus z Betlejem bedzie realny i w naszym codziennym zyciu.

rodzinka1xv.jpg

ewajon1kg.jpg

reklama
mniam mniam Kalinko jak smcznie zastawiony stol

:)

ale fajnie wyszlas na zdjeciach :)

pozdrawiam Cie i chlopcow i dzieki za zyczonka

;D ;D ;D ;DWitek tez budzi sie w nocy co dwie godzinki, a czasem co godzine.... ale widac po nim, ze najada sie wystarczająco ;D ;D

Dzis jade podpisac umowę na wymiane okien w swoim dawnym mieszkaniu a w styczniu wykupuje mieszkanie od spółdzielni. Dotychczas jewynajmowałam ale teraz namówilam rodziców zeby sprzedali swoje mieszkanie (wielka płyta) a mamie zaproponowałam, żeby przeniosła się do mojego mieszkania (w bloku z cegły), ojciec i tak mieszka oddzielnie, wiec z nim nie ma kłopotu. No i sprzedali te mieszkanie, nawet mi cos skapneło to za ta kase wymienie okna i wykupie swoje. bardzo się ciesze. Mama nareszcie bedzie miała fajne lokum bo te moje jest odpicowane - o wiele ladniejsze od tego w którym teraz mieszkamy tylko dla nas bylo by za male - tylko 2 pokoje.

Jak to dobrze że juś po świętach ufffff. Z głowy całe to zamieszanie ....

Żużaczku synuś wyglądał cudnie :) Jest jakiś zabobon na to, że jak dziecko przy chrzcie nie płacze to niedobrze, ale nie pamiętam dlaczego heheheheh

Co do spania z pieluchą :) Moja Martula nie ma takiego zwyczaju, ale moje zdanie jest takie, że skoro dziecko to lubi i śpi spokojnie to chyba powietrza mu nie brakuje skoro się nie budzi.

Gosik odezwij się :) napisz kak tam Twój brzusio się miewa.

Hej dziewczyny wczoraj byłam na USG i lekarz stwierdził że ciąża jest o ok. 9 dni młodsza niż z obliczeń, teraz jestem w 6 tygodniu i 6 dni (licząc od zapłodnienia 4 tygodnie i 5 dni) a na USG było widać pęcherzyk ciążowy o średnicy 11,7 mm (5 hbd). Mam przyjść za 3 tygodnie na kontrol. I tu mam do Was prośbę gdzie mogłabym zrobić dobre USG prywatnie i ile ono kosztuje?? Z pewnych względów muszę zrobić je wcześniej niz za 3 tygodnie, tak za dwa i chciałabym je zrobić prywtanie> Strasznie się denerwuje tym co powiedział mi lekarz, że coś jest nie tak :(

Tak jak napisałam na USG było widać tylko pęcherzyk ciążowy i podobno ciąża jest młodsza niż wynika z obliczeń. Jak spytałam się lekarza czy oznacza to cos złego, to on wzruszył rękoma i powiedziała że co ma być to będzie i że za 3 tygodnie sie okaże. Czyli coś chyba jest nie tak, nie wiem ::)

reklama
Do góry