reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Biedaki...moja rodzinka tez przechorowala.Trzymajcie sie, bedzie dobrze. Dzieciaczkow zawsze szkoda, jak dorosly choruje, jakos lzej to zniesc... :)

reklama
Oj masz Ty się Agak :( Ciekawe gdzie w tym wszystkim jest Twój mąż ....?

A to moja traperka znad Narwi :):):)

traperka1cn.jpg

Karol próbuje jak może ale oprócz pracy ma jeszcze sesję i do tego Iza za żadne skarby świata jak jest chora nie pozwoli sie Tacie sobą zająć tylko mama i mama

Melduję się! Rozchorowałam się, żeby nie było za słodko, bo przecież skoro mdłości mi przeszły to jakaś inna cholera musiałam mi "umilić" życie. Najpierw gardło, a teraz nos mam zapchany i głowa mi pęka. Na szczęście bez większej temperatury, ale czuje sie kiepsko. Wygląda na to, że znowu wezme zwolnienie. :( Jak podpadac to na całego.
Byle tylko dzieciak był zdrowy.
W którym tygodniu poczułyście ruchy dziecka?

Gosik to na zwolnienie i do łóżka !! :p Ja poczułam ruchy coś koło 15 tyg. Dokładnie pamiętam datę -31 maja w moje urodzinki ;D

Do łóżka i leżeć. Ja poczułam ruchy z Izą około 18 tyg a z Patrykiem na koniec 16. Mam doła wracaliśmy dzisiaj od rodziców z obiadu i na moich oczach ktoś przejechał małego kota. Nawet się nie zatrzymał:(

reklama
Do góry