reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Żużaczku koszyczek piękniasty :) Tylko jajec tam można nie znaleźć heheheheheh

Agak możesz na mnie liczyć :) Zastrzyki pomogą i ani się obejrzysz wszystko będzie OK.

Asiołku jak nowy domownik nic nie piszesz.....?

Byłyśmy dzisiaj na dłuuuuuugim spacerku :) Czuć już wiosną !!!!

Bardzo optymistyczne pozdrówka!

reklama
Bardzo mi przykro, ze dzieci chorują.... u nas też Majka bardzo chorowała na grype i zapalenie oskrzeli... też gorączka antybiotyk i ciepienie :-( Tylko my mamy teraz super pediatre - zamawiamy prywatnie wizyty domowe. Majka nie leczy sie państwowo jeżeli jest chora. Wsyatrczy, ze w zwiazku z nerkami musimy jeżdzić do CZD. DLatego oszczedzamy jej wizyt w przychodni itd. Z resztą ja potrzebuje tego lekarza domowego... bardzo czesto niepokoje sie czymś i w kazdej chwili moge zadzwonić i porozmawiac lub zamowić wizyte...

A co do zwierzaków

CHwilami bywa trudno ale...
Małe postepy są :-)

magda3.jpg

magda4.jpg

magda5.jpg

Halo, halo, jest tu kto? Aga, jak tam Iza? Mam nadzieję, że lepiej. Ty to sie masz biedulko. Ja się czuję byle jak, zmęczona, ospała, głowa mnie boli, brzuch "pęka w szwach" , remont sie ciągnie a pogoda dobija, ale wierzę, że jeszcze parę dni, wyjdzie słońce i będzie lepiej :) Pozdrowionka!

Iza niezbyt dobrze. Źle to jej się goi. Ja mam wrażenie że jej się to wogóle nie goi. Jutro rano idziemy na kontrol. JEdyne co to gorączka spada powoli - juz niedochodzi do 39 a dzisiaj rano wręcz miała osłabienie. Ehhhh boję się że to wkońcu skończy się szpitalem. Tylko co będzie wtedy z Patrykiem - Iza nie zostanie sama z Karolem w szpitalu. dzisiaj zacznę jej pędzlować buźkę fioletem może to coś pomoże. Pozdrawiam.

Hej babeczki :):):) W końcu zaczynam wierzyć, że wiosne w tym roku będzie :)

Jak tam Wasze sprawy? Piszcie coś w mordę jeża :) Żużaczka kompletnie wsiorbało :( O Tuśce to nawet nie wspomnę :(

Agak jak tam Iza ? Chyba jednak nie w szpitalu co ?

minia ;D amba mnie nie wcięła. Codziennie zagladam, teraz szczególnie po to, żeby zobaczyć jak Iza Agnieszki :(. Mam nadzieje, ze bedzie sie poprawiac. Codziennie sie za nia modlę jak za swoje pociechy.

Amba fatima, była i nima :) Dalej krzyżykujesz cierpliwcu?

Agak to by mogła napisać co z Izą :(

A ja dziś okna pomyłam i kupiłam żonkila w doniczce i już mam święta w domu heheheheh. Kurcze mam tyle energii, że nie wiem za co złapać się najpierw :) Macie jakieś okna do umycia ? :):):):)

Ciepłe wiosenne pozdrówka!!

reklama
Agak, trzymaj sie, kobietko.
Bedzie dobrze. Juz z gorki, juz limit wyczerpany.
Zajrzalam na chwilke, z doskoku, bo internetu nie mam, neostrada nam sie skonbczyla, a modem jest wolny jak slimak...jak sto slimakow..
I co czytam? iza choruje, Asiolek ma kotka, Gosik zdrowy, minia ma zonkila, a mania karmi. I tak trzymac, nie dawac sie chorobom. ja dzialam w ogrodku, a co, drzewka pedzlowalam mascia ogrodnicza, jutrom przycinam roze i piele skalniak. Pozxrowionka wszystkim. U nas oki. ;D

Do góry