reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

KALINKO.. dla mnie kawa...
Od rana na telefonach wisze, dopinam i wygładzam to przyjęcie komunistyczne. I caly czas tylko sie modle aby nie nastąpił przerost formy nad trescią. Ubrana pójde skromnie i romantycznie... przeciwlegle pewnie do mojej teściowej ktora proboszcza w złotym ornacie zakasuje pewnikiem :laugh:
Cięzko sie scieraja nasze gusta... na granicy obrazy. Ostatnio przyniosła mi naręcze pereł wielkich jak pomidory, zeby pozyczyc mi na Komunię... wygladała bym w tym jak pies łancuchowy... Grzecznie odmowilam ale i tak popatrzyła na mnie jak na Wrzos.... :laugh:

reklama
cześć dziewczyny
ja już na was czatuję od rana ;D
ale dzisiaj jakoś niemrawo sie czuję zjadlam sobie zapiekanki z czosnkiem moze odgoni mi tu jakies choróbska
aaaa i muszę zupkę ugotować hmmm tylko jaką....

Ja chce zapiekanki. A ty Zużaczku traktuj sprawe z humorem, przeciz potrafisz...jakby twoja teściowa była wielbłądem.ciekawe, jakie imię by miała... ;D

a ja gotuje własnie wywar na zupkę zrobie jakąś tam
dzisiaj ide do koelzanki bo nie chce mi się siedziec w domu a tak trochę pozabawiam jej dziecko no już roczek niedługo bedzie miala duża pannica
troche pogadam i się rozerwę

joasiah, sorry...ty nie masz dzidzi,to co robisz na forum, hę? jestes starająca się??
a pasek masz narzeczeński....no ja nie w temacie jestem. Czyli tak- starająca się narzeczona?

a to ja koniecznie muszę miec dzidzię żeby być na forum? nie wiedzialam....
tak za 3 mce wychodzę za mąż ale chcemy miec dzidziusia tylko musimy sie postarać ;D

No nie koniecznie, ale jakos tak ze wszystkie mają albo sie starają.... ;D
Babyboom, nazwa sama za siebie mowi. ;)
Ja mam 3 chłopaków i na razie stop. Za duzo skarpet do prania.

a ja strasznie kocham dzieci i uwielbiam ogladac zdjęcia myslę ze to wystarczy poki co
bo starac sie bedziemy i to moze juz niedlugo :)

Cześć kochane! Ja bez kawy jednak żyć nie mogę :( Przez trzy dni wytrzymałam zamieniając ja na zbożówkę) Chciałam się tak poświęcić i zupełnie nie pić, chociaż jedną dziennie z ekspresu i z mleczkiem to mi lekarz pozwolił, ale chyba nic z tego. Właśnie popijam moją ukochaną i odrazu mi lepiej :) Wraca energia i chęć do działania :) Ja jestem niskociśnieniowiec, pewnie dlatego. No i pogoda mi nie pomaga... :( Powiedzcie mi czy jak się karmi piersią to wogóle nie można pić kawy? Przeraża mnie ta myśl lekko... ;) I tak będę niewyspana podejrzewam i słońca coraz mniej będzie. Jak to jest z tą kawą mamusie, hmm? :)

reklama
Ja pije, Gosik, jedna dziennie, no problem.
dzis czytam Aragona

Ach ta muszla morska, która przez przypadek

ma kształt tej wielkiej we mnie pustki,

czegoś wyrwanego z mojej piersi,

gdy przed chwilą, na targu

nie udało mi się kupić kwiatów dla ciebie.

Ładne, co?

Do góry