reklama
Ż
żużaczek
Gość
piekna kruszynka utulona
Czesc. Padnieta Kalina przy aparacie.
Już zapomnialam jak dwieście dzieciakow może halasować. I wlasnie sobie przypominam...a jutro dyzur od 7 i dwadziescia minut.
Linka, robie dyplomowanego. Wczoraj zlozylam wniosek. Myslalam że retorycznie pytasz ze zdiwieniem...bo ja pisalam wczesniej, że robie. ;D
Glowa boli i mysle ze to żadne hormony tylko meteo. Pogoda pod psem i to nędznym psem.
Ale dzis slonce u nas machnęlo sie cale pol godzinki...i nawet bez poncha szlam, tak grzalo.
ide, bo maly marudzi do mamy..tęsknie za nim w pracy.
Gosik, w chuscie pieknie malutkiej. leczcie sie i nie depresujcie się.Minia milego spacerku.
Już zapomnialam jak dwieście dzieciakow może halasować. I wlasnie sobie przypominam...a jutro dyzur od 7 i dwadziescia minut.
Linka, robie dyplomowanego. Wczoraj zlozylam wniosek. Myslalam że retorycznie pytasz ze zdiwieniem...bo ja pisalam wczesniej, że robie. ;D
Glowa boli i mysle ze to żadne hormony tylko meteo. Pogoda pod psem i to nędznym psem.
Ale dzis slonce u nas machnęlo sie cale pol godzinki...i nawet bez poncha szlam, tak grzalo.
ide, bo maly marudzi do mamy..tęsknie za nim w pracy.
Gosik, w chuscie pieknie malutkiej. leczcie sie i nie depresujcie się.Minia milego spacerku.
Gosik pięknie wygladacie
a z misiem tez super - szalona kobitko
na rozmowie bylam, cała komisja, jak na maturze normalnie
:
mają zadzwonic, na razie wiec nie zapeszam
z dyplomowanym pytałam bo moja mama zdawala w lipcu i juz jest "dyplomówka" aczkolwiek ona jest nauczycielem w przedszkolu
zycze powodzenia, ja calą jej teczkę czytałam, pomagalam jej troszke w kwestii komputerowej ;D
mi juz lepiej
tylko perspektywa sobotniego wyrywania zeba stałego taka sobie
zrobilam pycha zupkę a teraz lecę pomagać cosik w ogrodzie
miłego dnia kobietki!!!
a z misiem tez super - szalona kobitko
na rozmowie bylam, cała komisja, jak na maturze normalnie
:
mają zadzwonic, na razie wiec nie zapeszam
z dyplomowanym pytałam bo moja mama zdawala w lipcu i juz jest "dyplomówka" aczkolwiek ona jest nauczycielem w przedszkolu
zycze powodzenia, ja calą jej teczkę czytałam, pomagalam jej troszke w kwestii komputerowej ;D
mi juz lepiej
tylko perspektywa sobotniego wyrywania zeba stałego taka sobie
zrobilam pycha zupkę a teraz lecę pomagać cosik w ogrodzie
miłego dnia kobietki!!!
Ż
żużaczek
Gość
a ja zrobilam sobie paznokcie na czekoladowo....ha
mania78
Fanka BB :)
Linka ja rozpoczęłam staż na mianowanego, przepraszam,że nie odpowiedziałam na Twoje pytanie, ale jak dorywam się do kompa po tym jak Mikołaj uśnie, to tyle tego jest, żźe ciężko spamięt5ać o czym każda z Was pisała ;D.
Dziś nauczyłam dzieci zapisać językiem fizyki zdanie, które polonista (czyt. Kalina) napisałby tak:"Jednostką czasu jest sekunda", a fizyk (czyt. ja) napisałby tak: [t] = 1s. Teraz każdy wie, czemu fizyka jest nauką ścisłą.
Gosik, Twój susłaczek jest boski. Dostałam kiedyś chustę, ale taką zwykłą do noszenia, ale mój królewicz darł się w niebogłosy, gdy go tam próbowałam włożyć. Chusta leży złożona w szufladzie
.
Kiedy będę miała czas na zrobienie paznokci????
Dziś czeka mnie wypisywanie arkuszy i wypełnianie dziennika danymi dzieci. Pisania a pisania.... :
:
:
Dziś nauczyłam dzieci zapisać językiem fizyki zdanie, które polonista (czyt. Kalina) napisałby tak:"Jednostką czasu jest sekunda", a fizyk (czyt. ja) napisałby tak: [t] = 1s. Teraz każdy wie, czemu fizyka jest nauką ścisłą.
Gosik, Twój susłaczek jest boski. Dostałam kiedyś chustę, ale taką zwykłą do noszenia, ale mój królewicz darł się w niebogłosy, gdy go tam próbowałam włożyć. Chusta leży złożona w szufladzie
Kiedy będę miała czas na zrobienie paznokci????
Dziś czeka mnie wypisywanie arkuszy i wypełnianie dziennika danymi dzieci. Pisania a pisania.... :
Ż
żużaczek
Gość
jeszcze troche belfrowania a bede sie bala tu zagladac.... ;D
Boli mnie brzuch, jestem zła, nie zrobilam dzis obiadu,
Boli mnie brzuch, jestem zła, nie zrobilam dzis obiadu,
ha, zmienna kobieto! A cieszylas sie, że my nie tylko o dzieciach i kupkach...jak inteligentne tematy poruszamy, to chcesz uciekac??
Nic z tego.
O- ja nie belfruje. Poznęcam sie kulinarnie. ;D
Rydze mam. Prawdziwe, ojciec przyniosl. Zazdrościć mi, nasmaże na maselku!
Nic z tego.
O- ja nie belfruje. Poznęcam sie kulinarnie. ;D
Rydze mam. Prawdziwe, ojciec przyniosl. Zazdrościć mi, nasmaże na maselku!
reklama
Podziel się: