reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Kurcze ciekawe jak teraz Majeczka wyglada, pewnie jest cuuuudna, te jej oczyska pamiętam. Teraz to pewnie lachon nieziemski  ;D

Co do dzidziołowych zakupów to już tyle razy o tym było, że sorki, ale nie chcę się powtarzać. Maxima poczytaj wcześniejsze posty skierowane do Gosika czy Anetki  :) Chyba się nie obrazisz ....

Mąż usypia małą  ;D Póki co słyszę dzikie wrzaski i radosne piski .....  ;D

Żużak, artykuł rewelka! Aż chce się czytać!

Dużo dzis nie napiszę, bo padam na nos. Mikołaj nie spał prawe cała noc, zasnął ok 3, pospał do 6 (w naszym łóżku). Wczoraj zapytana przez znajomych jak śpi, powiedziąłm, ze super. A w nocy? Pokazał jak potrafi super spać, darł się i marudzil od 23, kiedy to właśnie przyłożyłam głowę do poduszki by zatopić się w pięknej krainie snu. Mimo wypicia kawusi, na ostatniej lekcji już sama nie wiedziałam co mówię. W innej robiłam temat z 3 klasy a to była druga, załapałam w połowie lekcji, a dzieci nic, dzielnie omawiały ze mną z czego sie składa skorupa ziemska. ;D Trafiłam na "strasznie" inteligentną klasę ;D ;D ;D ;D

Maxima ja też większość rzeczy kupowałam w hurtowni na Handlowej, część w Fartlandii, trochę w hurtowni na Upalnej. Jeździłam sama z brzucholem pod nosem, szukałam gdzie taniej, ale zależy gdzie co. Np. body, skarpetki, kaftaniki, śpiochy, kupiłam na Hurtowej, ręczniki kąpielowe na Upalnej i w Fartlandii, pościel,wanienkę, rożek, chusteczki do pupci, pajaca na Upalnej, łóżeczko synuś odzoedziczył po tacie, a materacyk, kocyk i wózek kupiliśmy na Kawaleryjskiej.

A jednak wyszło dużo, mmmm....

Miłej nocki!

Cześć dziewczyny! Ale sie u Was dzieje, oj dzieje! Ja już sie wywakacjowałam - brakowałm mi Was tam :( - i sie melduję po powrocie.
Starszak już w zerówce. Wlaśnie jestem po pierwszym zebraniu! O, rety skonczyła sie zabawa zaczęła sie .... nauka.
Dziewczyny juz późno, a jutro nowy dzień pełen wrazeń mnie czeka oj czeka... ::)
Dobrej nocy wszsytkim!
:-*

magdalenka witaj w domowych pieloeszach!! I zrób cos z avatorkiem ;)
ciesze sie, ze moje wypociny sie podobają ;D ;D

ja mam dzis dzien sprzatania i pieczenia ::) ::).....

witajcie
żużaczku chociaż cię nie znam, sniłas mi sie ze starszym synek dzis
ze chcieliscie isc na konie, a koło Katrynki był wypadek z końmi własnie i nie wiedzialam jak was powiadomic ::)

mnie znow od rana uczulenie męczy, za oknem znow chlapa, u mnie żużaczku podobnie, dzis dzien sprzątania bo jutro przyjezdza do mnie w gości kolezanka
a jakie wy macie plany?

Dzień doberek przy kawusi :)
Pogoda boooska po prostu, ale się cieszę, że mam na jutro gajerek, a nie sukieneczkę na ramiączkach np, ;D

Chyba dzis nie wyjde z domu...Nic mi się nie chce. Mąż dziś na 9 do pracy poszedł i zrobił mi śniadanie do łóżka!! Fajnie mi..Łazienka już wysprzatana, Obiadek prawie przygotowany...Czyzby znów lenistwo zagościło w moim domku na weekend?
Minia udanego przetrwania na weselu!
Agak, porozmawiaj może z nauczycielką Izy, jak ona się potem zachowuje itp. Trzymam kciuki,żeby kłopoty były przejściowe. Zazwyczaj ciężkie dni trwają ok 2 tyg. W poneidziałek może być trochę gorzej, ale potem ... Głowa do góry!
Maxima - ja kupuję na handlowej i upalnej. Apteczne sprawy w ratuszowej, bo tam zawsze taniej niz w osiedlowej aptece.
Magdalenka, miło Cię poznać :)
Gosik, jak sie sprawuje Zosia?
Żużaczek, fajny artykuł ;) MAm zamiar przed porodem zrobić porządek w kosmetykach, więc dla mnie bomba!

reklama
hihi.....
chyba mój talez tak powinien wygladac.....
jejku, głowa mnie boli, spac się chce. co za pogoda.
linka ;) a dzis Bogucha chyba na konie nie pojedzie... miał jechac ale okropna pogoda.

Do góry