reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Gosik, jak dobrze pamiętam, to też z moja wiadomoscia dostałaś czerwoną kartkę. Ale ja nic nie klikam dodatkowo:eek:
Żużaczku, ty wiesz, jak dojsc do administratora. Możesz zapytać, co się dzieje?? Joaśka chyba też dostała jak ja jej napisałam. Teraz mnie olśniło. Kurde, co jest grane? Jestem czarną owcą na forum beee:szok:
Byłam w DSK na oddziale zakaźnym.
Minia, kiedy sie wyprowadzasz? Z kim wiosną będę kilometry wyrabiać? Chyba z Gosią, będziemy się spotykać w połowie drogi:-p

reklama
Film Kalinkowy! Holiday! wszystkim polecam! baby zamieniająsie domami na Świeta....suuper romantyczna komedia.
A to moglaby byc Kalina w pościeli, haha, tylko zeby nie blond...
40023fs1.jpg

Tak, tak moje drogie. To ja was obdarowałam kartkami. To chyba po tej modernizacji forum coś mi się pokićkało. Mea culpa:confused: Proszę o wybaczenie i nie śmiać sie ze mnie zbyt głosno!
Na szczęscie w pore olśniło. Jeszcze raz przepraszam.

Witam kobietki!
U nas już ok,choroby poszły precz,czego wszystkim Wam życze!!
Mgła tak ze strach wyjsc zeby spowrotem trafic do domu.
Szukam pomysłów na prezenty swiąteczne,teściom,siostrze i tak dalej,teściowej wiem co-ksiazka ale jaka oto pytanie.A co kupić dla zwarjowanego 2-latka hmm.Brak pomysłów,synek napisał list do mikołaja,chce jakis wymyślny tor wyścigowy,szukaliśmy w sklepach niestety brak.Zostaje allegro.Co do allegro czekam już prawie dwa tygodnie na karuzele dla małej,przez te strajki pocztowe można dostać hmm...No tak to sobie popisałam mała sie obudziła na cycolka.Zaglądnę potem.zdrówka życze pa
i jeszcze usmiech mojej niuni

gosik to nie dołowanie, to proza zycia. Ale dzisiejsze matki są na tyle silne, że zwalcza ic horoby swoich dzieci i zwalcza niedouczonych lekarzy.
Witka beda chyba jednak operowac. nie wiadomo tylko kiedy. W czwartek się wyjasni

A to na pocieszenie:
ramka lawendowa:
c02470a9ed58ed69med.jpg

wieszaczek do kompletu:
15c04af875c8349dmed.jpg

puszeczka na kaffkę:
cddf1af2638a1c40med.jpg

i wieszaczek aniołkowy:
98f29b5fd0e39873med.jpg

wow!
Lawendowe piękniste.
a ja slucham sobie Binga Crosbiego, Faith Of Our fathers, bardzo christmasowe.
Ja tez stwierdzilam, że więcej wiem na temat mojego malucha niz lekarze u nas. Dzisiaj mamy czytaja w internecie, ksiązkach, rozmawiają ze soba, sa fora, są portale...
Qubeczku, fajnie, że maluszki zdrowe. paulince dwa miesiące minęły, uściskaj od nas!
macie kwiatuszki dla was!
29972028920c2505998oi3.jpg

reklama
Do góry