reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

:szok::szok::szok: ubyl mi 1 centymetr w talii w przeciagu tygodnia:szok::szok::szok:

lece zmierzyc moje najciasniejsze spodnie............................
edit: zmiescilam sie bez najmniejszego trudu!!:szok: szok..

troche oponke pociazowa mam :/ no i niestety uda caaaaaale do wzmocnienia - bo lataja jak galareta :/ ......zaczne od dzis bo jak widac same kremy nie dzialaja.......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:szok::szok::szok: ubyl mi 1 centymetr w talii w przeciagu tygodnia:szok::szok::szok:

lece zmierzyc moje najciasniejsze spodnie............................

no widzisz a ty tu tak biadolisz - BRAWO!!!!!
A swoją drogą ty masz ładną wagę na pewno wyglądasz super :) Tak jak pisałaś to czasem myślałam, że jesteś o wiele "większa" a tu taka drobina:-D.

Dzięki, że się ze mną zgadzacie, mamy podobne poglądy a przede wszystkim nasza psychika sobie wiele rzeczy dodaje. Ech, podejrzewam, że nawet jakby każda z nas nawet do niedowagi doszła i tak byśmy tu sobie biadoliły bo ciągle coś by się nam nie podobało:-p

gaja - jaka drobina?? ;DDD

drobiny to wy jestescie :p :p

no pobiadolilam troche :/ zawsze jak biadole to duzo pisze :p wiec przepraszam od razu za to! ale tak mnie ten 1 cm nakrecil, lojojoj............................
masz racje zawsze bedzie cos do poprawy...eh.. :p

No MATEUSZKOWA super :)) :)) a Ty marudzisz. Kurcze gratulacje :D z wrażenia ja też ide się zmierzyć haha :D :D a pisz dużo bo chociaż coś tu się dzieje ;))

Gaja no dobrze żę piszecie bo Wy już chudzinki a ja dopiero na początku drogi i gdyby nie to że tu piszecie to sama bym została :(

W brzuchu ani pół centymetra. W udzie -1 i w biodrach -1 . Jakoś nie bardzo widać efekty po 2,5 tygodnia jeżdzenia na rowerku,hula hopie ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Taaaa ja i drobina hehe:-D
Co prawda grubasem już nie jestem, mi najbardziej ta moja skóra przeszkadza, nie dość że wisi na brzuchu pod ramionami to jeszcze mega cellulit na udach mam:confused2: U mnie wszystkie baby w rodzinie tak mają - koszmar:confused2:. Chyba najbardziej byłabym zadowolona ze swego ciała gdybym miała jędrną skórę wtedy to i te kg tak by mnie nie drażniły:sorry:
Co ja piszę, na pewno coś bym jeszcze znalazła:tak::-D:-p.

No nie dogodzi się, nie dogodzi:cool2:

Alusia ja też kiedyś startowałam z naprawdę dużej jak dla mnie nadwagi, doszłam do tego punktu w którym jestem dziś i wiem, że Tobie też się to uda, później tylko będziemy się wspierać w utrzymaniu wagi

Jenyyy nie nadazam ,nie mam czasu Was rano czytac :)

Dzien dobry tak w ogole,ja tak na szybko :-)

Mysle,ze ten przelicznik mateuszkowej to na takie budowy fizyczne ciala jak moja ,ja jestem strasznie ubita i nikt mi nie daje tej wagi jaka mam tylko zawsze mniej :-D

A co do lozka wodnego... Edysiek,mamy je na stale ,a wrazenia po pierwszej nocy ? hmm,po pierwsze musze temperature zmniejszyc bo mnie za mocno grzalo,mi sie zle spi jak mi za cieplo jest(bo ta woda w materacach jest podgrzewana) nie kolysze az tak bardzo ,bo to zalezy od stopnia twardosci materaca(w srodku materac ma takie jakies filcowe wstawki i im ich wiecej tym jest stabilniejszy) my mamy nawiekszy poziom twardosci czyli 5. Powiem
szczerze ,ze w sklepie to bylam zachwycona bo oczywiscie w sklepie takie lozko mozna wyprobowac(he!szkoda,ze nie cala noc ) ale po dzisiejszej nocy :oo2: coz ,trzeba sie przyzwyczaic.Bylo mi troche za miekko i ciezko sie obrucic na drugi bok ,ale mysle wszystko kwestia przyzwyczajenia...jak juz sie ulozylam to lezalam jak na chmurce ;-)
I inna sprawa to ten materac jest pozbawiony roztoczy ,musze co jakis czas(tak z dwa razy w miesiacu) przetrzec go specjalnym plynem,sciagajac taki pokrowiec,ktory tez moge prac ... i raz na rok wlewac do wody 'cus' co by mi nie zgnila..

Mateuszkowa nie wroce do 6w bo jakos brak mi sil...czekam na wiosne ,bede jezdzic na rowerze :tak:

Gaja ja tez sie z Toba zgadzam !!! najczesciej kobitki co maja wiecej ciala sa zwyczajnie szczesliwsze ;hehe chyba dlatego,ze niczego sobie nie odmawiaja tak jak te chude :-D i z tym,ze po ciazach chcemy pokazac ,ze nadal dabymy o siebie to tez racja ...ja wlasnie dlatego po ciazy schudlam,...kurde musze sie dzieckiem zajac a zas od rana tylko laptop :no:

Ostatnia edycja:
Jolit@ napewno się przyzwyczaisz. A to napewno jest łatwy w utrzymaniu czystości na nim i to jest najważniejsze :)

Gaja no napewno kiedyś schudne tylko ja chciałabym już heh i to właśnie mnie meczy heh .

Dziewczyny a co na zrzucenie brzucha? Jakie ćwiczenia?

Alusia no co ty piszesz??? Gratulacje!! – 1 w biodrach i w udach super!!! :-D stamtąd ciezej jest cos zbic!! A ja i tak moja „szczupla” talie będę mieć wieksza niż wy bo ja mam taka budowe :p

Gaja - ja mam chyba ten cellulit tak rodzinnie :/ bo mam go od kad mialam chyba z 13-14 lat a bylam wtedy mega szczupakiem..

jolit@ - to super z rowerem :-Da wiosna tuz, tuz.. :-D daj znac co i jak z igraszkami na takim lozku ;D hehehe

edit: alusia jak czytam wszedzie to hula hop na cellulit, na talie i brzuch, chyba kupie....

Mateuszkowa ja już kręce hula hop 1,5 tygodnia i raczej nie widze poki co żadnych efektow...
Dzisiaj mam jakiś gorszy humor bo Wy wszystkie takie chudzinki i wogole a ja gruba i jeszcze nic nie chudne ;/

reklama
alusia wypraszam sobie:wściekła/y: to ja mam dzis dzien zlego humoru :wściekła/y: ty musisz niestety dzis odpuscic:no::no:
jedna osoba na dzien :no:

;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a przymierzalas cos w co bylo Ci sie trudno zmiescic ???

Do góry