Witam ..
Dzis znowu opuściła mnie jakakolwiek motywacja, ja nie wiem jak to jest ale jednego dnia mam takiego Powera żeby się odchudzac i nic nie podjem, ćwiczę, a innego nie chce mi się zupełnie i już w to nie wierze

, nie znam nikogo z mojego otoczenia kto by się odchudzal po ciazy ? kuzynki które się roztyly sa już po prostu grube ale ja nawet w ciazy nie bylam taka jak one po niej, dwie może maja taka kosciotrupowa budowe ze zaraz im ta cala ciaza zeszla, nawet jak przytylu 20 kg i sa szczupakami bez brzuchow

może powinnam się pogodzic z tym co mam skoro maz mowi ze jest „fajnie” ? grrrrr……….
Jolit@ - no to widzisz, już jestes idealem ;-) Powiedz jak z tym lozkiem ? ja chyba bym się na takie w zyciu nie zdecydowala ;D mam potworna chorobe lokomocyjna a na sama mysl o kolysaniu jak leze jest mi niedobrze

co do 6w - nie wrocisz do niej ?? ponoc można zrobic przerwe raz na tydzień, tylko pozniej gorzej wrócić..
Pchelka - slodka cora

wazne ze masz plan dzialania! I idzie do przodu!

a na rowerek to już, proszę isc ;D przestaw przed TV jak cie to zmobilizuje i dawaj, co do coli to niestety chyba nie jest to za dobre… :/ a może kup sobie calcium o smaku coli i wypijaj zamiast tego ;-) ?
Alusia - witaj ranny ptaszku.. no moja idealna wychodzi 67 … może i do niej kiedys dobrne ..

edysiek - no widzisz - ty to juz od dawna ideal jestes :-) mysle ze tam patrza na wage wg BMI..