reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia, i to jaka motywacja. :D

Mateuszkowa, nie wiem sama już, jestem dziś w takim szczęśliwym nastroju, że ciągle czegoś zapominać. :D Gratuluję zębusia u synka.:) Mój Maksiu kolejne chyba będzie miał, bo się mega ślini i płacze... ehh.. ^^

Edysiek, bardzo super. Wreszcie się wzięłam w garść po mięsiącu objadania się. :D

Ja wczoraj oddałam kanape do ikei bo stwierdziłam, że za 300 euro sofa 2m miała jest za mała, zwykła trójka, a w innym sklepie były ładne rogówki za 300. Oddałam, nie dostałam kasy, ale za to mam bon na 300 euro i mogę sobie kupić co potrzebuje innego. I jade dziś kupić regałek. I szafe dla Maksia jakąś mniejszą ładną. :D Już tak się cieszę, że to już koniec wszystkiego u mnie w domku! Biegam sobie, sprzątam, gotuje i bawie się z Maksiem. Co za życie.. :D Dziś na 14 mam z małym do szpitala na usg nerki. Wszystko napewno jest w porządku, ale i tak się martwię.. :(

reklama
edysiek - dokladnie!! wszedzie czycha cukier a nawet produkty light czesto maja wiecej weglowodanow!!!
ja patrze zawsze na sklad, cokolwiek kupuje.. polecam jogurty greckie light - sa geste i sycace :-) zamiast smietany, jako baza do dipu itp.
toxicstar - &&& za wizyte w szpitalu, super ze masz swietny humorek :-) wiosna chyba juz puka do naszych drzwi ;D

Toxicstar ja też trzymam ksiuki za wizyte. Napewno będzie wszystko ok. Ale zazdroszcze Ci tego urządzania się :-):tak:
mnie to czeka za 5 lat juz nie moge się doczekać heh ..:-D:-D

Mateuszkowa ja też żawsze patrze na sklad i kupuje ten sam jogurt :-D

alusia no widzisz :-D ja juz go zjadlam dzis na 2 sniadanie ;D z kiwi mniam, mniam :-) dodalam otrebow i mnie tak zapchalo ze ho, ho :-) glodu nie czuje :-)
co do urzadzania to ja juz mam to niby za soba ale ciagle sie cos dokupuje..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajnie jest się urządzać, ale najgorsze jest to, że jak już człowiek myśli, że wszystko ma to się okazuje, że wielu rzeczy brak i jeździj i kupuj, wybieraj, wydawaj pieniądze. A ja nie lubie wydawać pięniędzy, jeździć po sklepach, i wybierać. Ja nie potrafie wybierać. Mogłabym stać cały dzień nad dwoma rzeczami to i tak bym nie wybrała, mój P. zawsze wybiera. Pokazuje dwie albo trzy rzeczy i mówi. Bo ze mną to masakra istna.

Dzięki dziewczyny. Przydadzą się. :) Oby wszystko było w porządku z jego nerką. :(

toxicstar - i jak badanie ????

mi sie wlaczyl znowu napad na zarcie :/ zrobilam sobie kawe, podjadlam niestety :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: z 20 malych krakersow i 2 kostki gorzkiej czeko :zawstydzona/y::zawstydzona/y: pozniej bylo jeszcze gorzej... chcialam wiecej i wiecej, ale nie zjadlam, zrobilam sobie relaksujaca kapiel dla stop z sola i oliwka i przesiedzialam ;D:-D:-D

Mateuszkowa no Ty Ty Ty :) Jak mogłaś. A probowałaś z tym chromem? Może naprawde dobrze bylo by jak byś go zażywała. Ja już nie mam taaakiej ochoty na słodycze a dopiero biore 2 dni

alusia, no wiem , ja, ja ja,, :zawstydzona/y:
nie, nie probowalam.. dlaczego ?
mam ta belisse jeszcze i chce ja zjesc i dopiero kupie cos nowego, bo jak kupie teraz to tamto bedzie lezec, a ja nie lubie wyrzucac pieniedzy :baffled::baffled: zreszta czekam na wyplate :-p:-p

patrzylam na linee i tam jest dawkowanie 2-3 razy dziennie po 1 tabl. :/ hmm.. w sumie wolalabym lykac cos raz, moze cos znajd :-)

edit: http://kobieta.wp.pl/kalkulatoridealnawaga.html policzcie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa moja idealna waga z tego linka co podalas to ...............ta ,ktora mam!!:-D

Toxi ja jestem taka sama!! nie umiem podjemowac decyzji,zawsze jak sie na cos zdecyduje to zaraz zaluje ,bo moze lepiej jakbym wziela tamto?? Eh..dzisiaj mnie caly dzien w domu nie bylo,wybylam jakos o 12:30 i wrocilam po 19:00 -bylam u kolezanki,ktora niedawno przeprowadzila sie na koniec swiata :-D godzina samochodem w jedna strone,wypilysmy u niej kawe i pojechalysmy na basen...obcykac nowy,bo mamy swoj fajny sprawdzony u mnie ale ona chciala zobaczyc jaki ma w poblizu u siebie no i srednio na jeza...wracajac jeszcze zahaczylam o sklep i tym sposobem bylam w domu po 19...M w tym czasie byl w domu bo montowali mi dzisiaj lozko wodne :cool: i zaraz pierwszy sen na nowym lozku ;-)

Mateuszkowa aaa!! i zabka gratuluje tez!!:-D pamietam jeszcze jak sie czeka na tego pierwszego!!!

Dietowo tak sobie...na basenie znowu byly frytki ale o 16:00 i od tej pory juz nic nie jem,sniadanie standard platki i jogurt no a z grzechow to 4 cukierki wedla ptasie mleczko :crazy: abs zrobione jak zawsze ,tylko w sobote mialam przerwe(druga w ciagu miesiaca) ale a6w przerwalam :no: pocwiczylam 10 dni i wysiadlam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie i ja

ale naskrobałyscie :szok:

dziewczyny ja jestem niska mam tylko 150 ehh

na diecie jestem od 17 pazdziernika 2011

na poaczatku przez 5 tyg chudłam rowny 1 kilogram tygodniowo a potem to tak a to 700 gram a to 400

od grudnia miałam zastoj z 9 kg i teraz sie ruszyło o -2
wiec luzik

najwazniejsze ze w tych zastojach nie tyje :tak:

nieraz mam ok 100-200 gram w plusie ale zaraz sie biore i po klopocie

nie jestem na jakiejs specjalnej diecie ogolnie jem obiady na parowarze robie

ostatni posiłek jej o 20 (ale ja chodze spac tak ok 2-3 w nocy )

jak sobie pozwole np na ciasto to NIE JEM OBIADU

i cały czas duzo jezdziłam na rowerku treningowym ok 400kcal -dziennie

ale od 3 tyg nie moge sie zebrac cos do tego roweru (bylam chora pozniej mialam @ a teraz tez mi sie nie chce :zawstydzona/y: ) od jutra sie biore

teraz jak schudłam 2kg to pewnie znowu zastoj bedzie na miesiac albo i wiecej

a 44 kg tyle wazylam przed ciaza i dobrze bylo bo ja niska jestem
a teraz aktualnie jem jabłko tak mnie jakos naszło hehehe

a tu przykladowe fotki

jak waze 44kg fotka 1 i 2

na 1 frodku
6d792cd04f.jpeg.jpg6d792cd04fbbbbb.jpeg

a tu z corcia jak waze 58 kilo (zmora)

HPIM2167bbbbbbbb.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry