reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam

u mnie pomału do przodu :-)

czuje sie coraz lepiej spodnie juz mi wisza na tyłku brzuszek mniejszy sie zrobił

czuje sie rewelacyjnie

badania tez wyszły b.dobrze

wezeł pod pacha zaczyna znikac :-)

dziewczyny poradzcie jakis dobry balsam na ujedrnienie brzuszka ???????????
ja po ciazy mam taki "flak " troszke rozstepów ale akurat rozstepami to sie nie przejmuje hehe

tylko aby ten brzusio jak chudne tak ładnie troszke sie ujedrnił :tak:

poradzicie cos a co wy stosujecie i cz daje efekty ???

reklama
Witam porannie z kawką. Próbuję sie obudzić na razie bez skutku ;-)
Toxicstar owsianka na parze :rofl2: jak ? Ja właśnie zjadłam tradycyjną na mleku ze szczyptą soli. A teraz szukam przepisu na obiad, bo mam schab i nie wiem jak się do niego zabrać.
Pchełka to super, że wszystko idzie po Twojej myśli :-) Ja na razie stosuję balsam wyszczuplający Anev z Avonu, dobry jest ale drogi ( dostałam go w prezencie ). Jednak właśnie się kończy i szukam czegoś nowego.

witam
EDYSIEK ja teżcoś śpiąca jestem pomimo że wypiłam 2 kawy aco ja miałam dziś nie narobic a tu klapa nic mi sie niechce najlepiej to bym poszła spac
PCHEŁKA to super że u ciebie wszystko ok
SZYSZKA jak ważenie
ja od poniedziałku znowu zaczynam walka o hormon wzrostu dla syna boże jakie unas te przepisy są porypane chce kupic hormon za własną kase i jeszcze robią problem bo fundusz mi nie przyzna bo wszystkie badania wyszły w dolnej granicy normy a to dlanich że wszystko jest ok ale jak może by ok jak jest o 2 roku życia poniżej 3 cenyla a niemam no co czeka bo hormon można podawac do okresu dojrzewania
musze wam sie pochwalic złoszyłam cv bo jak wywalcze hormon to z jednej pensij nie damy rady bo to będzie koszt ok 800 zł m ce +wizyty a musze wywalczy bo syn ma 9 lat wzrostu ma120 a waga 20

Witam i melduję się z wagą 59,1 kg. Z tej okazji nowy suwaczek ;-)

Mam nadzieję, że juz 6 z przodu do mnie nie zawita, kluczowe będzie chyba ważenie za tydzień...

Aha i wkurzyłam się dziś okrutnie...W nocy kupiłam ojcu fajowski prezent na imieniny a ten do mnie rano zadzwonił z taaakimi pretensjami o cos tam, że aż się wkur....Ech, stara baba a musi się tatusiowi tłumaczyc jak dziecko, toż to masakra jakaś...no nic to, uciekam do pracy...

dziś rano ważyłam 79,6 kg. :)

Edysiek, chodziło mi o to, że nauczyłam się jeść owsiankę bo nie lubiłam. Też robię owsiankę na mleku tylko zamiast soli dodaję pół łyżeczki cukru. I obiad robię tylko na parze.

Śniło mi się, że gonił mnie dziś kotlet schabowy z frytkami. koszmar. ^^

Śniło mi się, że gonił mnie dziś kotlet schabowy z frytkami. koszmar. ^^
Wiesz ja kiedyś w gazecie widziałam taki artykuł "Śniłam o kotletach" i tak się zastanawiałam jak to możliwe i jak można tak sobie odmawiać :confused: No to teraz wiem, chociaż jeszcze mi się nie śniło ;-) ale doskonale wiem jak to jest.
Chociaż akurat bez kotleta mogę się obejść, moi dzisiaj jedli, a ja grilowane i bez problemu. Jednak jest wiele rzeczy które bym sobie zjadła :-(
Gratuluję spadku wagi :-)
Szyszka to gratuluję 5 z przodu, oby ta wstrętna 6 już nie wróciła :tak:
Zmykam troche na dwór.

witam:)dzieki temu forum wzielam sie za siebie i musze przyznac schudlam juz 1kg(albo tylko;-))zapisalam sie na cwiczenia i w domu probuje siel z hulahopem:-)mam nadzieje ze waga mi tez bedzie tak leciala jak wam:-)pozdrawiam milej nocki

Witam!
Chyba dziewczyny zajęte, bo coś tu pusto. Ja zwyczajnie siedze w domu, więc za dużo zajęć nie mam. Chociaż na brak nudy też nie nażekam ;-) U mnie z wagą bez zmian. Nic, ani drgnęła :wściekła/y: Z dieta jakoś w miarę daję radę.
Ilona to super, że kilogramy spadają. Wiesz ja tez myslałam nad hula hoop takim sportowym z wypustkami, widziałam fajne na allegro i tak się zastanawiam czy kupić. No bo takie zwykłe mam i lubie kręcić, ale dopiero te specjalne daje jakies efekty :tak:

reklama
Dzień dobry :)
Ja jestem po dwudniowym maratonie imprezowym, mam dziś takie przemyślenie, że kocham weekendy ale kocham tez to że kiedys się kończą i trzeba wracać do codzienności i pracy ;-)

Ilona cieszę się bardzo że waga spada, 1 kg to sporo no i przede wszystkim daje kopa do walki.
Toxicstar, jeszcze i Tobie nie pogratulowałam, u Ciebie też chyba jakiś minusik się pojawił, super:tak:

Dziś spaliśmy z dzieciakami prawie do 11.30 :szok: A Bastka musiałam obudzić bo jeszcze by spał:szok: Już widzę jak o 14 idzie na popołudniową drzemkę....:baffled:

Ja dziś wyglądam jak niedźwiedź, rajstopy, getry, polarowe spodnie, na górze sweterek, bluza i sweter z futrzakiem mężowski....W domu taka lodówka że chyba dziś wcześniej muszę ogrzewanie włączyć.
Ja też dziś w domu siedzę, pospisuje allegro bo wczoraj poszalałam ze sprzedażą, porobie po południu troche zdjęć do nowych aukcji, potem poobrabiam starsze i jutro juz wystawiam nowe aukcje.
Stwierdziłam że musze się maksymalnie sprężyc z robotą by wykroić sobie pod koniec listopada tydzień wolnego żeby chatkę gruntownie posprzątać- okna pomyć, dywany poczyścić, już bym miała na święta :tak: Taki jest ambitny plan a jak to bedzie z realizacja to się dopiero zobaczy;-)
Miłego dnia :-)

Do góry