maaga
Zaangażowana w BB
ach te pączki
niestety moja dieta stoi w miejscu i nie wiem jak już się do tego wszystkiego zabrać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ludzie są naprawde dziwni i nic nie poradzisz... A co do wagi to najważniejsze że nie idzie jakoś drastycznie do góry ;-) wszystko się ustabilizuje to wtedy zajmniesz sie dietą :-)
.
a właśnie jaką chcesz stosować?
no i kilka faworków. Tyle, że po za tym niemal nic nie jadłam, wieczorem tylko kefir wypiłam i jak policzyłam kalorie to wcale nie było więcej niż normalnie. Tyle, że po pierwsze zamulilo mnie po tych pączkach, a po drugie wcale się nie najadłam, bo czułam się jakby głodna
Tylko jeść już nie mogłam, bo za słodko mi było. Nie dla mnie takie śmieciowe jedzenie, wolę zdrowe, dietetyczne
.
mialam lekka bombe zas ...

Do tego 3 zielone herbaty i dwa kubki mleka. Ot i cały mój wczorajszy bilans. Kaloryczna hiroshima, ale za to pączków i słodyczy mam dość conajmniej na miesiąc

Teraz, po weekendzie znów kilka dni rygoru żeby to wyrównać, ale to dopiero po weekendzie bo nie wiem czy Wam pisałam, ale jadę na wieś do rodziców na mały urlopik, więc podejrzewam że dieta zostaje w domu bo szykuja się urodziny siostry, jakies piwko, pewnie znów ciastko. Postaram sie z umiarem bo szczerze mówiąc jestem przesłodzona do granic możliwości i własnie czyszczę się zielona herbatką
p.s. Polecam wszystkim, które mają problemy z toaletą, mi te sprawy zielona reguluje bezbłędnie, starczy powiedzieć, że wczoraj wspomagana zieloną nie miałam nawet problemów z żołądkiem przy takiej ilości cukru i tłuszczu poradził sobie doskonale, dziś czuję się lekka, tak jakby wczorajszy dzień w ogóle sie nie zdarzył
Tylko waga przypomniała mi o nim brutalnie rano, ale to i tak mały wzrost, spodziewałam sie gorszej tragedii

;-)

heh..
) zaraz jednak wyjde bo w miare pogoda, nie wieje zbytnio, malego ubiore i sruuuuuuuuu :-)
I to młode małżeństwo - masakra, kiedys potrafiła mi przyjść, że moje dziecko biega po mieszkaniu a ona swojego syna usypia bo drzemkę ma
na co ja jej, że co mam zrobić? Dziecko związać i w kącie posadzić na ten czas? Moje przyzwyczajone przy tv, radiu i hałasie spania a tu na palcach trzeba chodzić jaśnie pani. Rozumiem wieczorem i tu respektuję i moje dzieci uciszam zawsze, żeby nie wariowały już po tej 20 - stej ale w dzień to kurka było dziwne. Na szczęście to było kilka lat temu teraz jest ok bo dzieci już duże