reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

oj.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::frown: nie krzyczec ::(
mam juz ocet..
troche niedobre to w smaku..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa przyzwyczaisz się do smaku :) ja już nawet sie uzależniłam :-) tylko czytam że efekt uboczny to zapach potu. Właśnie ćwiczyłam i czuje że "pachne" octem hmmm dziwne ... zaraz ide pod prysznic :-)
A za pączka to powinnaś jakąś kare dostać :-)

alusia przyznam szczerze ze bardzo zle odebralam Twojego posta :zawstydzona/y: jakos mi sie odechcialo wszystkiego :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ocet dobry na wszystko :p dalam 2 lyzki na szklanke wody i troche sie zle czuje, niedobrze mi jak w ciazy :p ..moze za duzo tego octu.. :-( i mam nadzieje ze ten pot mnie nie dopadnie a i ze od Ciebie ucieknie!!!

a co do pisania na wielu watkach.....hmmmmm... no ja chyba zostane przy jednym - tym - jakos tak brak czasu na wszystko, a pozatym ludziska nie zawsze sprzyjaja ;-)

Mateuszkowa ja nie chciałam Ci sprawić przykrości :no: przepraszam Kochana :sorry2: kurcze ja to pisałam w żartach :* przepraszam naprawde :* :zawstydzona/y: kurcze nie chciałam Ci sprawić przykrości...:zawstydzona/y:

alusia nie no wiem, napewno tak bylo ale jakos mnie tak to dobilo kurcze :p taka zlinczowana sie poczulam.. ze skoro tu nie moge mowic co bylo naparwde to gdzie? i ze moze lepiej zatajac niektore jedzeniowe wpadki ..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie napisać bo jesteście bezbłędne :-D:rofl2::-D Normalnie spokojnie popracować nie można ;-)
Mateuszkowa nie przejmuj się jak trochę na siebie pokrzyczymy to nic się nie stanie ;-) Takie wspólne pilnowanie fajnie działa przy diecie, na drugi raz nie zjesz pączka bo Alusia Cię skrzyczy :-) A jak kiedys Alusia nagrzeszy to Ty nakrzyczysz na nią :tak:

Ja mam kilka wątków, ale przyznam że ten jest mój ulubiony :-):-):-)

edysiek - no wiesz te czerwone miny mnie nastraszyly hehehehe :p no i masz racje boje sie juz jesc paczki :rofl2: nie tkne! ba, nie powacham nawet! kaze mezowi wyrzucic do smieci TO ZLO!!
hahaha
moze wymyslimy sobie jeszcze kary ?? :p tylko kto nas bedzie z nich rozliczal ;-))))

Mateuszkowa no ja własnie chciałam Cie zmotywować do diety. Do tego że nie warto łamać zasad. Naprawde Cie przepraszam tamten post już skasowałam ;* ale dobrze że chociaż tak to na Ciebie podziałało że pączki już Cie nie kuszą :-)

Edysiek super pilnowanie działa. Ja w życiu bym nie wytrzymała tyle jedząc same białko ale jak wchodze na forum i widze jak chudniecie to zaraz sobie myśle. KURCZE One mogą to ja też ! :-)

Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak: precz z pączkami :angry:
A kary? :huh: Wiem brzuszki :tak: tylko trzeba jeszcze pomyśleć ile za cukierka a ile za tabliczke czekolady :-D

reklama
Cały rozkład byśmy musiały zrobić bo jest tyyyyyle grzeszków które można popełnić he :-) Edysiek masz swoje zdjecia z maksymalną wagą i teraz ? ;))