reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Coś dobrego ;)) żebym mogla teraz zrobić a w domu mam wsio ;) w razie czego tesciowa ma :D ;)
A co do moich małych to oni od zawsze chodzą tak szybko spać... od początku ich kładłam tak szybko spac i się nauczyli :)

reklama
Alusia ale fajnie ci z tym spaniem chłopaków, moje to cholera o 21 to z wielkim bólem sie kładą a wstają o 6-7:dry: Maks wiadomo jak jest hałas to nie chce spać i tez koło 21 usypia i śpi do 6-7 w tym nocne karmienie i szukanie smoka z 3 razy:baffled:

Alusia nie wiem co może jajko na twardo czy na miękko, albo sadzone ?
Albo tuńczyk + kukurydza + ewentualnie jajko na twardo

Angela zawsze szła spać po wieczorynce ;-) tak po 19, teraz to wiadomo później. W tygodniu między 20:30 a 21:00. A w wekendy to różnie.

właśnie powiedziała, że będziemy oglądać ten program Dance na Polsacie, to zaraz idziemy się myć

Ooo jajko sadzone sobie zrobie z kapustą kiszoną? Hmm :) dziwny miks ale trudno :D ;)
Ja dzisiaj "Na dobre i na złe"a potem ide spac :D ;)

e tam dziwny :-p a jaka kapusta zdrowa :tak:
Jeszcze tak mi przyszedł do głowy serek wiejski lekki, albo chleb razowy z twarożkiem, rzodkiewka i szczypiorkiem (ja jadłam na śniadanie)

kurcze głodna się robię, od tego pisania o jedzeniu ;-)

Jajko mi pasuje najbardziej ;D a jeszcze bardziej ta kapusta :D ;) ;D
Włąsnie sobie obliczyłam Avon i w tym miesiacu mam za 320zł <szok> :D

Porażka, porażka, porażka. Cięgle jem, ciągle bym jadła, i ciągle chciałabym jeść. Nic mi sie nie chce tylko bym leżała i jadła. Mam już dość siebie. Popadam na samo dno już. -,-

witam,
toxicstara cóż to za podły nastrój, masz okres załamania ale ja nadal wierzę, że uda ci się nawrócić na właściwy tor:tak:, ja przedwczoraj miałam takie coś, pochłonęłam co miałam w zasięgu ręki ale na zdrowie mi to nie wyszło:-(. Wczoraj zażyłam na noc Alax i rano ładnie mnie przeczyściło, od razu czuje się z kg lżejsza, niesamowite ile człowiek nosi w sobie gó..a:dry:. Przepraszam za sformułowanie chamskie ale taka prawda:-p

A ja w nocy do 1 nie spałam, mąż wyjechał do Poznania z moim tatą na fuchę i kurcze normalnie się bałam:confused:, nie mogłam zamknąć oczu:sorry2:. A teraz ledwo chodzę bo o 7 pobudka:eek:

Hej.
Alusia no sumka niezla ;) a masz jakis sprawdzony kosmetyk? ja tam za bardzo na avonie sie nie znam ,zapachow tam nie kupuje,bo mam swoje ale z tego katalogu co Ty to tez zamowilam pare rzeczy ...

toxi hmmm tylko bys jadla i lezala,,,,,,,,,,to nie jakas handra?depresja czy cus?? cos chyba zajadasz.........a moze po prostu lubisz jesc,wiec nie odbieraj sobie tej przyjemnosci??:-) wage masz taka jak ja kiedys i wzrostu chyba tez tyle -ja kiedys nie twierdzilam,ze mnie za duzo i wcale sie nie odchudzalam...hehe,dopiero po ciazy.

Gaja:-D no dobrze powiedziane!! ja nie moge brac zadnych tabletek przeczyszczajacych...bo mnie raz przeczysci a potem przez tydzien mam problem z WC. Rano na czczo wypijam szklanke wody z sokiem z cytryny i tez mam efekt ;-) a co do meza to swietnie Cie rozumiem...ja caly tydzien bylam w stresie jak moj M pojechal do polski.

Ostatnia edycja:
reklama
dziendobry

nie było mnie już wczoraj bo tak sie pożarłam z meżem , ze ku... i hu.. leciały we wszystkie strony świata :no::no: Mateusz stwierdzil, że nie będzie jadł na noc no i tak sie to zaczęlo, nerwy nam puściły, więc zaczął sie sajgon... póxniej były rozmowy, jakis film w tle o samurajach na tvn:-D a dzisiaj rano udany sex:-p więc już jest ok
i uwaga...

waga pokazuje mniej!!!! ha!! pomimo wczorajszego podjadania 68,2 kg !!

ale suwaczka nie zmieniam, poczekam do jutra, może to wahania wody .. :eek::eek:

toxicstar - musisz sie skupić, teraz sa ostatnie miesiące kiedy da się to i owo schowac pod swetrem ! twoje zadanie: wlozyć jeansy, do tego podkoszulke i tak, żeby boczki nie wystawały!! - ja tez do tego daże..

Gaja - a cóż to za specyfik ??

Jolit@ - jak tam hula hop ??? :-D:-D:-D

wiecie, ja przed ciaża nigdy ale to nigdy sie nie odchudzałam, czasem bylo więcej, czasem mniej, ale nigdy jakos nie robiło to na mnie wrażenia..a teraz.. masakra..jakas obsesja

Do góry