reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry Laseczki :)
Od dzisiaj znowu probuje wejść na dobrą droge. Wracam do picia octu, jedzenia tabletek i jedzenia mniej :)

Toxicstar co za wredni ludzie... Nie wiem na co oni liczą jak wezwą opieke społeczną. Co Tym zdziałają?

Gaja a co Ty bierzesz na oczyszczenie tych jelit? :>

Dzisiaj ja jestem pierwsza heh ;) nie śpie od 5 ale ostatnio ogolnie bardzo mało śpie ;/ ;/

Ja jutro mam zamiar zrobić to http://bazawiedzy.spojrzenie.com.pl/content/view/275/223/

reklama
witam,
alusia ja biorę tabletki Alax:tak:

A w ogóle znów nocka do niczego bo znów Maks jęczał i 3 x mleko pił:szok:, jestem wydętkowana , no i @ przyszła z rana to już w ogóle jak osa jestem aż T. się oberwało przed pracą:-p

Gaja ale bierzesz je tylko od czasu do czasu ? Jak działają?

kochana ja je stosuję raz na pół roku i wtedy biorę 2-3 tabletki przed spaniem i rano już goni do kibelka aczkolwiek na mnie nie działąją tak, że na zakręcie nie wyrabiam :) i biorę 2 dni dla oczyszczenia jelita i na pół roku znów spokój:tak: nie chcę rozleniwiać jelit bo potem może to tylko problemów przysporzyć:sorry:

A tak z innej beczki właśnie zarezerwowałam domek nad morzem na sierpień;-), zawsze co roku na kilka dni jeździmy bo tylko kurka raz w roku nas stać na taki wyjazd:sorry: ale za to jak się na niego czeka:tak: Jedziemy do Darłowa:tak: Byliśmy kiedyś i nam się podobało także po 4 latach tam wracamy:tak:

A ile płacicie? My też lada chwilka bedziemy rezerwować wyjazd ale my na tydzień z jednym dzieckiem i z wyżywieniem musimy mieć :)
Pokaż gdzie jedziecie ;)

dzieńdobry...

toxi - w glowie się nie mieści..szafki przeszukiwali ??:szok::szok::szok:kurcze, a mój mały ma tez uzywane ubranka to co ?? zła matka jestem ???:baffled: fajne wyznacznikki..sieroty jedne :p co do mleka to może sprobuje, tylko przeraża mnie cena, widziałam firmy alpro czy jakoś tak, za ok 8-9 zł litr!!! kurcze! a ile to może leżeć ? otwarte oczywiście ?? przyjdzie wiosna - już taka zielona, to humorek wróci, zobaczysz! sloneczko potrzebne i tyle! ja tez latam ze szmata a dziś to w ogóle bedę robić gruntowne porządki bo już mnie to wkurza!!!:szok::szok:

Alusia - ja przestałam pić ocet, bo mi zaczął śmierdzieć " starą dworcowa babą" :-D:-D no i tez zapominalam, ale chyba muszę zaczac bo wydaje mi się , ze z octem lepiej było .. a co to za cudeńka z tej strony ???????? jak wpadło mi w oko " nie jeśc nic po 14.00 " to przestałam czytać ;D

Gaja - mój też oberwał, nie dość, że zaspał na własne żadanie to się tak wlecze później ze wszystkim i tylko trajkocze, że jest spóźniony, więc go opieprzyłam.. :crazy: co do wyjazdu, to my też jeździmy raz w roku, poki co nie planujemy dokładnie na kiedy ale pewnie sierpień/wrzesień chcemy za granice pojechać, bo cenowo wyjdzie podobnie a nawet taniej..

Mateuszkowa ja nie piłam octu 5 dni i dzisiaj ciężko mi to szło ale dałam rade ;) A to z tej strony to takie oczyszczenie jelit. :) Poczytałam na innych forach i można nawet po tym schudnąć 5kg :) zobaczymy. Jutro to zastosuje tylko dzisiaj muszę wybrać się na zakupy :D ;)

Dzika Róża - całoroczne domki letniskowe

jedziemy tutaj 6 dni niecałe 1000 zł nas wyniesie więc w naszym przypadku o wiele taniej niż za granicę bo nas jest 5-cioro:sorry:, praktycznie już mamy uzbierane na ten wyjazd, bo zbieramy cały rok po troszkę i zawsze to nie boli tak jak wyłożyć na daną chwilę:tak:

My musimy w domki bo nas jest za dużo, ja muszę mieć łazienkę dla siebie i kuchnię, bo wiadomo dzieci wykąpać, mleko w nocy robić to na kwaterze niezręcznie po nocach łazić komuś po domu i kąpać dzieci w łazience na korytarzu :baffled:, kiedyś na kwaterę jeździliśmy ale obecnie licząc te 35 zł za osobę to niewiele więcej nas domek wyniesie:sorry:

Witam:-)
Angela w szkole. My z mężem pobaraszkowaliśmy, potem wspólne śniadanie, a teraz trzeba się za coś brać. Tylko pogoda nie nastraja, bo brzydko strasznie.

Gaja aż Wam zazdroszczę tego wyjazdu ;-) My w tym roku nad morze nie pojedziemy, bo nie będzie kasy. Ostatnio bylismy 3 lata temu i już bym chciała pojechać ale nie ma jak. Pewnie urlop spędzimy gdzieś nad jeziorkiem pod namiotem, oczywiście tam gdzie ryby biorą :tak:

Toxicstar brak słów na takie babska :angry: A ci z tej opieki to chociaż się normalnie zachowywali, no nie patrząć na te przeszukiwanie szafek, bo pewnie mają takie wytyczne, chodzi mi o to czy chociaż byli dla Was mili.

reklama
Gaja no jasne jak Was jest 5 to lepiej taki domek bo bardziej się opłaca. My jeszcze w tym roku chcemy jechać z wyżywieniem gdzieś w cenie 90zł za osobe. Znalazłam już pare takich ośrodków ale to będziemy rezerwować pod koniec marca. A co do kwater to ja MUSZE mieć łazienke w pokoju bo moj mąż ma problemy i łazienka musi byc :)) ;)) :p

Edysiek to miły poranek :) a dzisiaj do pracy na popołudnie masz ? ;)

Ja zaraz musze złożyć zamówienie z Avonu mam na ponad 400zł nawet nie wiem skąd ha ;)

Gaja a nie przeszkadza Wam żę to tak daleko od morza? My szukamy jak najbliżej :)

Do góry