Edysiek
odkrywca
Alusia przecież po to tu jesteś i po to my tu jesteśmy, żeby było 38 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

muszę machnąć na uda cosik i wieczorem weider, a tak mi się nie chce, już o 15.00 myślałam, że zasnę ....... 

wiec hula hop mam juz ponad tydzien w domu i zero z niego pozytku.Jednak racja w opiniach o tym hula hoop,ze to narzedzie tortur....zastanawialam sie tez nad masujacym ale pociagnietym pianka,pewnie by tak nie obijalo... ale oczywiscie pomyslalam,ze tamto nie spelni swojego zadania...chcialam intensywny masaz
to mam.......

oby nie - w moim wypadku 

Ja teraz z wagą stoję ale ważne, że nie rośnie
jakoś mnie to już nie stresuje, bo w sumie przecież nie jest najgorzej - no musze sobie to jak mantrę powtarzać