reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia, to Twój mąż to taki jak ja :p hehe co do testu, to Mateusz mi "wyszedł" ponad 2 tyg po terminie jak miał wyjść więc już myslałam, że nic z tego :p także sie nie napalam na negatywny wynik bo to może nic nie znaczyć :p , a pozatym się boje :p

Gaja - a masz jakąś spradwzoną osobe od ktorej te tuniczki kupujesz ? ja nieraz się naciełam jesli chodzi o jakość :/ w ciąży sobie tak nakupowałam, i syf jakich mało

reklama
Mateuszkowa nie mam sprawdzonego sprzedawcy, kupuję to co akurat mi w oko wpadnie:tak:

A tak z innej beczki tez wam forum muli????

Mateuszkowa noi zrób ten test ;) bo ja zwariuje heh ;)

Dziewczyny ostatnio coś pisałyście o środku na przeczyszczenie. Jak to działa? Wspomagacie się tym bo macie problemy z wypróżnieniem czy poprostu żeby się przeczyścić czasami?

Gaja mi też muli ale to już od dawna ;/

Alusia zawsze Cie przyjmiemy z otwartymi ramionami :-)

Z teściową to masz tak jak ja :tak: Też kupuje ubrania dla Angeli i ja tylko od czasu do czasu jej coś dokupię. Pod tym względem nie mogę na nią narzekać, no chyba że już czasem z tymi ciuchami przesadza. Kupi jej 10 bluzkę, czy tunikę : "a bo taka ładna" :-D

A co do męża to tak jak Mateuszkowa, ja jestem bardziej taka mniej przytulaśna. On przyjdzie, chce się przytulić, a ja warczę na niego :sorry2: Ale staram się z tym walczyć i próbuję bym bardziej ugłaskana ;-)
Do męża rób takie stopniowe podchody, powolutku, nic na siłe, to może tez da się ugłaskać :tak:

No ja nie powiem, że nie lubię zakupów w ciucholandzie, tyle że po prostu u nas nie ma, a jak jestem w mieście to nie mam czasu.

Jolit@ ja tak tylko chciałam spróbować A6W, bo nigdy nie robiłam. No i spodobało mi się, to zobaczę jak długo dam radę.
8 abs zwyczajnie mi się znudziło.
A hula hoop też staram się kręcić, na razie po 10 minut w każdą stronę.

Gaja jak masz juz sprawdzony rozmiar to i przez internet można zamawiać. Może i ja się kiedyś odważę.
Teraz to nawet jak do sklepu idę to za bardzo nie wiem jaki mam brac rozmiar, bo ostatnimi czasy nieco zmalałam ;-)

Mateuszkowa to sama nie wiesz czy chcesz @ czy nie :baffled: Oby było po Twojej mysli.

Alusia ja pisałam, że piłam przez kilka dni herbatę figurę, a to po to żeby się oczyścić (nie przeczyścić).
Jak masz problemy z wypróżnianiem to jednak nie jest dobry pomysł, bo rozreguluje Cię jeszcze gorzej.
Jak co to ważne żeby w diecie było dużo błonnika i bardzo bardzo dużo wody.

A internet muli mi od wczoraj :wściekła/y: Dzisiaj to już myślałam, że laptopa przez okno wyrzucę.
Ale skoro Wam też to coś się dzieje z całym internetem. Na you tube to już nic się nie otwiera.

Mnie sie tez dzisiaj forum muli,cos nie tak jest...

Alusia niektorzy faceci tacy sa :) powsciagliwi w okazywaniu uczuc ...moze Twoj maz nie wie ,ze chcesz zeby Cie przytulil...wiesz im trzeba wyraznie cos zakomunikowac,sami sie nie domysla ;-)

Mnie jak M przytula to od razu wiem,ze czegos chce :-D ale ostatnio u nas sie bardzo polepszylo w zwiazku,przez ten kryzys,ktory mielismy.

Ja zamawiam ciuchy czesto z Bon Prix,jakosc u nich nie najlepsza,ale to tez zalezy...zawsze jak zamowie to wszystko na mnie lezy jakby bylo szyte na miare ,zamawiam zawsze 36/38 i jest idealnie...bon prix ma rozmiary zanizone...bo ja tak normalnie to mam 38/40 oczywiscie zalezy od materialu i wielu innych czynnikow -wiecie;-) jedne spodnie na metce maja 36 i tez w nie wchodze... w polsce kazde M jest na mnie za male a tu kazde M lezy idealnie. Polska ma mniejsze rozmiary...

Mateuszkowa ja robilam a6w 10 dni,skonczylam juz jakies prawie 3 tygodnie temu,wiec co Ty mi tu gadasz,ze zaczelas zaraz za mna jak masz dopiero 9 dzien??;-)

Na mnie te 8 abs dzialalo jak srodek przeczyszczajacy...wystarczy troche miesniami poruszac i od razu jelita lepiej pracuja.;-)

Ostatnia edycja:
Gaja forum dziś masakra, loguje się już chyba z 30 raz.. :/

Alusia nie robie jeszcze bo się boje :p :p :p

Edysiek – chce @, ale nie mogę się zapierac ze nie chciałabym dziecka jakby było, wole się na to jakos przygotowac wstepnie..to nie takie proste :/ spróbuj sobie wyobrazić taką sytuacje.. będzie co będzie, ale zanim sie okaże co jest to targaja tobą emocje.. :/:dry:

Jolit@ - nie wykręcaj się :p było jak piszę! Hehee ;-) nie chcesz znów zaczać??

uciekam na spacer na mżawke..

ja właśnie wróciłam ze spaceru gwiździ i piź..i:baffled: także po ponad godzinie zakończyłam wojaże z wózkiem zwłaszcza, że Maks marudził bo ta skóra mu dokuczała i piszczał cały czas a jak tylko wróciliśmy to kazał się rozebrać do bodziaka i od razu szczęśliwy (wtedy nic go z ciuchów nie drażni).

A ja zajadam obiadową owsiankę:-p zaraz poćwiczę póki chęć jest.

Co do środków na przeczyszczenie to ja nie wspomagam się tym bo nie mam problemów z chodzeniem do WC, tylko raz na kilka m-cy stosuję dla oczyszczenia jelita:tak:

Gaja starsznie żal mi tego Twojego synka, kurcze masakra z tym :( to jest już na całe życie czy wyrośnie? zmiejszy się? zwiększy ?

ja nigdy się nie przeczyszczałam, czasem zjem więcej suszonych moreli/śliwek to jest kosmos:rofl2: wole z tym nie zaczynać, bo może mi sie spodoba i będe chciała brac takie cudeńka cały czas:rofl2:

mój mały tak mnie terroryzuje , że wymiękam:angry: jeszcze raz dziadkowie oleją temat NIE KOŁYSANIA, NIE HUŚTANIA I NIE NOSZENIA WIECZNIE NA RĘKACH to zrobi sie nie ciekawie!!! nie wyrabiam już, jak mam chwilke spokoju to trwa 5 minut, no więc posta napisałam :laugh2:

edit: dziewczyny gdzie jesteście ??? chce mi sie tak słodkiego, ze zaraz zaczne wyć!! napilam sie zielonej i od razu muszę coś zjeść:szok: przyzbywajcie z odsieczą...
narazie walcze w pojedynke :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ja jestem :) bylam na zakupach,teraz obiad gotuje-jakies risotto przepis z gazety takie jest zycie ;-)

Krecilam dzisiaj hula hop z rana 15 minut ale tylko w jedna strone...po obiedzie pokrece znowu 15 minut w druga strone :)

Gaja a co jest Twojemu malemu`? jakas alergie ma? czy AZS?

Mateuszkowa i jak? podjadlas cos??:-p ja pare zelkow ..przy gotowaniu,ja zawsze jak gotuje to cos podjadam...bo jestem taaaaka glodna,ze nie umiem sie na obiad doczekac i cos tam miele w gebie zawsze :/

reklama
Jolit@ nic nie żrem :szok::-D:-D pije zielona ale widze, że po niej chce jeszcze bardziej:szok: ja jak gotuje to nic nie jem, bo jakos niedobrze mi jak patrze na to wtedy :-D:-D

a to risotto to z czym? warzywa i jakieś mięso ??

Do góry