reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jestem :-) Witam z kawusią.
Toxicstar od razu widać, że masz lepszy humor :tak: Nie ma to jak pozytywne nastawienie. I masz rację z tym zdrowym jedzeniem, bo nawet jak się takim człowiek obje to i wyrzuty sumienia mniejsze i samopoczucie też.

Mateuszkowa a @ jeszcze nie przyszła ? Pewnie dlatego czujesz sie taka ociężała.

Alusia ?????????

reklama
Edysiek no nie ma i nie ma..czekam..:sorry2::sorry2::sorry2: do tego twarz jak u nastolatki i tluste włosy masakra :baffled::baffled: ale nie nastawiam się bo tak zaczynała mi się poprzednia ciąża :p

eh...................

Toxi co do zup to masz racje!! ja od jakiegoś czasu gotuje tylko takie bez śmetany, zazwyczaj teraz posługuje sie mrozonkami :zawstydzona/y: np. teraz mam barszcz ukraiński, pycha, zdrowy , no i drugiego dania już nie jem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
rano nie miałam siły się zameldować bo Maks od godz 23 do prawie 5 jęczał i płakał na zmianę bo tak go skóra swędziała:baffled:. Smarowałam go, głaskałam, drapałam ale to nie pomagało dopiero nad ranem padł a ja o 6 musiałam już wstać to wiecie jak się czuję:dry:.

No ja jutro @ będę miała więc nawet na wagę nie staję bo nie chcę się dołować:-p
Później wyjdę z małym, może jak się dotlenię to mi humor wróci bo jak na razie bez kija nie podchodź:sorry2:

Gaja to poprawy humoru życzę.

Też bym sobie poszła na dwór, ale u nas deszcz siąpi i pogoda paskudna. Jednak jest w miarę ciepło, więc idzie ku dobremu. Podobno w weekend ma być ładnie.
Już nie mogę doczekać się, żeby pójść porobić coś na ogródku. Nawet nasionka już sobie kupiłam :tak: Teraz tylko czekam na ciepłe dni.

A i chciałam sie pochwalić, że zaczełam A6W :-) Dzisiaj 4 dzień. Na razie nie jest tak strasznie jak myślałam, no ale nie wiem jak to będzie dalej ;-)

Edysiek u mnie dziś będzie wieczorem 9 dzień ;-) też wydaje mi się, że idzie mi to o wiele latwiej niż myślałam..

może my to już takie zaprawione jesteśmy :-D:-D
dzisiaj ma za zadanie nie podjeść nic słodkiego/słonego :p no zobaczymy..

Mateuszkowa a czesto ci sie okres spoznia? ja na Twoim miejscu juz dawno lecialabym po test :-p

A6W sobie cwiczycie tak?? no to swietnie,bo kiedy ja cwiczylam to nikt ze mna cwiczyc nie chcial....a teraz sie az dwie zabraly za a6w:crazy: i sie beda nawzajem dopingowac a mnie nikt nie dopingowal :-D;-) oczywiscie wytrwalosci wam zycze :tak: ja sie nie zabieram,mam swoje kolo i chce intesnywnie krecic.

Ja tez musze wyjsc sie dotlenic ,pojedziemy dzisiaj z mloda gdzies polazic.

Dzień Dobry :)

Przepraszam Was Kobietki ale ostatnio tyle się dzieje w moim życiu że nie miałam siły tutaj wchodzić i widzieć jakie Wy robicie postępy a ja się obżeram. No ale postanowiłam ze kurde problemy problemami ale chudnąć trzeba więc chyba wracam :)) :))
Przyjmiecie mnie znowu?

Gaja przeczytałam o tej babie co zwróciła uwage Twojemu synkowi i aż się we mnie gotuje. Takie to by chciały najlepiej żeby dzieci były przywiązane do drzewa jak psy... Wrrr... Denerwuje mnie takie coś. A mały niech se stoi gdzie chce !! :))

Jolit@ fajnie że macie zamknięte sklepy w niedziele ale z drugiej strony jak ostatnio wracaliśmy przez Berlin do domu z nad morza właśnie w niedziele to wszystko zamknięte a macie fajne artykuły w sklepach i tanie względnie ;)

Edysiek ja też nie lubie kupować ciuchów przez internet. Ogolnie nie lubie kupować przez internet :) Aaaa córcie masz super ;) a sukienka prześliczna. Oj jak masz fajnie że możesz sukieneczki kupować :)

Mateuszkowa szalejesz z tymi ćwiczeniami Kobietko :) a @ już dostałaś? Może to opuchnięcie to właśnie zapowiedz @.

Toxicstar ja jak jade na zakupy to też robie takie zdrowe zakupy ale potem i tak podżeram coś "lepszego" ;) A możę podasz przepis na te ciasteczka jeśli są dietetyczne :D ;) A zupy to ja też gotuje dietetyczne. Nigdy nie dodaje śmietany :))

Jeszcze pisałyście o ciucholandach :) ja uwielbiam zakupy w nich. Właśnie teraz w któryś dzień się musze wybrać bo musze kupić pare rzeczy dla dzieci. Ale ogolnie to ja nie kupuje dla dzieci nic. Wszystko kupuje mi teściowa. Kurtki, buty, spodnie, koszulki :) więc taki mam komfort ;))

A teraz będe narzekać moge? Więc ...
Nasz pies to nie pies tylko diabeł. Piszczy caaaaaaałą noc. Od 3 dni wogole nie śpie co za tym idzie mam zły humor i jem wszystko co mi w ręce wpadnie. Dzieci go maltretują. Teraz musze przyznać że to był zł pomysł ale może uda mi się go oddać moim rodzicom. :) zobaczymy.
Druga sprawa to powiem Wam dziewczyny że brakuje mi miłości kurde ;/ mój mąż jest bardzo ubogi w okazywaniu uczyć. Nie przytula mnie, nie całuje. Nie mówi mi żadnych komplementów... :(( :((
Zwariuje prędzej czy później. Chyba wpadam w jakaś depresje

Przepraszam że tak tylko pobieżnie odp na Wasze posty ale naprawde mam brak chęci do życia...

Jolit@ testy to mam w szafce :-p:-p:-p jakoś poki co nie robię, bo może jasnie pani @ będzie nagle nieregularna :/ chociaz ostatnio była regularna więc sie zdziwiłam.. dam jej szanse :-p:-p a coś mi się wydaje, że Ty zaczęłas 6w jakoś troszke przede mną!!! i co!!! i zwątpiłaś tak ?????c a wiedziałaś , że ćwiczę bo pisałam!! Ty, Ty niedobra! :p prosze szybciutko wyrównać do nas! :p

Alusia, wrociłas zgubo :*, fajnie macie z teściowa, że wam kupuje, zawsze to pomoc, co do pieska, to niestety teraz już MUSISZ to przejść i będzie ok, byleby szybko... a mąż no cóż.. chyba już go nie zmienisz, ale chyba nie jest taki zły?? może to Ty go przytulaj częściej ?

Mateuszkowa a nie jesteś ciekawa? Może zrób ten test :)) Ja tam jestem ciekawa.
A co do męża to jak się za często przytulam to zaczyna się złościć i irytować :(( :((

reklama
dzis do lumpka pójdę poszperać ;) moim dzieciom moja mama z tatą też dużo kupują. Gdyby nie oni nie byłoby tak lekko nam:tak:
Co do zakupów ciuchowych dla mnie to ja z kolei nie lubie po sklepach chodzic i szukać, przymierzać itp - jestem jak facet, najlepiej wejść, kupić i wyjść:-p A na allegro dużo zamawiam, zawsze sprawdzam po prostu wymiary i kupuję fasony sprawdzone przeze mnie więc zazwyczaj jestem zadowolona, najlepsze są tuniczki takie dłuższe jak dla mnie bo to i do spodni i do leginsów pasuje, do tego jakiś naszyjnik i już fajnie wygląda:tak:

Alusia ja też jak podjem to mam wyrzuty i nie chcę wchodzic na forum ale wchodzę bo wtedy mnie to trzyma w ryzach:tak:

Do góry