Dzień Dobry
Przepraszam Was Kobietki ale ostatnio tyle się dzieje w moim życiu że nie miałam siły tutaj wchodzić i widzieć jakie Wy robicie postępy a ja się obżeram. No ale postanowiłam ze kurde problemy problemami ale chudnąć trzeba więc chyba wracam

)

)
Przyjmiecie mnie znowu?
Gaja przeczytałam o tej babie co zwróciła uwage Twojemu synkowi i aż się we mnie gotuje. Takie to by chciały najlepiej żeby dzieci były przywiązane do drzewa jak psy... Wrrr... Denerwuje mnie takie coś. A mały niech se stoi gdzie chce !!

)
Jolit@ fajnie że macie zamknięte sklepy w niedziele ale z drugiej strony jak ostatnio wracaliśmy przez Berlin do domu z nad morza właśnie w niedziele to wszystko zamknięte a macie fajne artykuły w sklepach i tanie względnie
Edysiek ja też nie lubie kupować ciuchów przez internet. Ogolnie nie lubie kupować przez internet

Aaaa córcie masz super

a sukienka prześliczna. Oj jak masz fajnie że możesz sukieneczki kupować
Mateuszkowa szalejesz z tymi ćwiczeniami Kobietko

a @ już dostałaś? Może to opuchnięcie to właśnie zapowiedz @.
Toxicstar ja jak jade na zakupy to też robie takie zdrowe zakupy ale potem i tak podżeram coś "lepszego"

A możę podasz przepis na te ciasteczka jeśli są dietetyczne

A zupy to ja też gotuje dietetyczne. Nigdy nie dodaje śmietany

)
Jeszcze pisałyście o ciucholandach

ja uwielbiam zakupy w nich. Właśnie teraz w któryś dzień się musze wybrać bo musze kupić pare rzeczy dla dzieci. Ale ogolnie to ja nie kupuje dla dzieci nic. Wszystko kupuje mi teściowa. Kurtki, buty, spodnie, koszulki

więc taki mam komfort

)
A teraz będe narzekać moge? Więc ...
Nasz pies to nie pies tylko diabeł. Piszczy caaaaaaałą noc. Od 3 dni wogole nie śpie co za tym idzie mam zły humor i jem wszystko co mi w ręce wpadnie. Dzieci go maltretują. Teraz musze przyznać że to był zł pomysł ale może uda mi się go oddać moim rodzicom.

zobaczymy.
Druga sprawa to powiem Wam dziewczyny że brakuje mi miłości kurde ;/ mój mąż jest bardzo ubogi w okazywaniu uczyć. Nie przytula mnie, nie całuje. Nie mówi mi żadnych komplementów...

(

(
Zwariuje prędzej czy później. Chyba wpadam w jakaś depresje
Przepraszam że tak tylko pobieżnie odp na Wasze posty ale naprawde mam brak chęci do życia...